Orbán Nagypénteken az ellenzékről: “egyelőre még egy idősotthon működtetésével sem tudnak megbirkózni”

Orbán Viktort Nagypénteken sem hazudtolta meg önmagát, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának adott nagypénteki interjúban sem tekintett el az ellenzék alázásától.

Se vírushelyzet, se ünnep nem tántorítja el…..

A miniszterelnök az ellenzékre terelve a szót kifejtette: járvány idején sincs nagyon más a fejükben, mint hogy hogyan lehetne a kormányt gyengíteni, és hogyan tudnának kormányra kerülni.

Ez “egy szép ambíció, de egyelőre még egy idősotthon működtetésével sem tudnak megbirkózni”

– jegyezte meg, azt javasolva nekik, hogy

ott “gyakorlatozzanak”, ahol felelősségük van például polgármesterként.

Mint arról beszámoltunk, a miniszterelnök a húsvéti ünnepre vonatkozó kemény rendelkezéseket nem vállalta magára, áttolta a polgármesterekre.

Ilyen egy virtigli “államférfi”!

Forrás

6 hozzászólás

 • 2020.04.10 - 10:28
  Közvetlen hivatkozás

  Amennyiben együttműködést tanúsatana a miniszterelnök, nem hazárdirozna, sokkal jobb lene a helyzet.
  Így higyj neki.

  Válasz
 • 2020.04.10 - 10:52
  Közvetlen hivatkozás

  Még Nagypénteken is csak a felesleges piszkoskodásait tolja ! Mert az idősek otthonának a működtetése megy ! Viszont amit az ellenzék hetek óta kér, és @ WHO is javasol a nagyságrendekkel több vírustesztet, azt elengedi a füle mellett ! Pedig úgy több fertőzést előre jobban ki lehetett volna szűrni ! Nem a védőfelszerelések átvételénél kellene bájolognia és azokat a csókosoknak leosztani, hogy jó drágán árulják ! … A bonsaiduche nemtörődömsége és rosszindulata miatt robban be a vírusjárvány !

  Válasz
 • 2020.04.10 - 11:34
  Közvetlen hivatkozás

  Erre tényleg nincsenek szavak! :O

  (Kormányzatilag) tesztelni nem engedtek, (kormányzatilag) védőeszközt nem biztosítottak, információt még a városvezetések is csak az (L)operatív Törzsön keresztül kaphatnak…Akkor mit is tehetett volna eddig Karácsony?

  Nem gyűlölöm Orbánt. Utálom!

  Válasz
 • 2020.04.10 - 11:50
  Közvetlen hivatkozás

  A tejhatalom az kell, de a hozzá nem értése miatt a felelősséget nem vállalja. Másra hárítja a saját sarát. Ez az igazi mocskos eljárás. A nép nem hülye.

  Válasz
 • 2020.04.10 - 15:54
  Közvetlen hivatkozás

  Eddig 380 milliárdot költött “kormányunk” a pandémia visszaszorítására!!! Valamit csak látni kellene belőle!!!

  Válasz
 • 2020.04.10 - 19:07
  Közvetlen hivatkozás

  Mondj még egy olyan országot amelyik az ellenzékre hárítja a virus terjedését ,pláne úgy ,hogy teljhatalmat kér és minden felelőseget magára vállal ,aztán ha nem bír megbirkózni a felelősséggel akkor az ellenzék a hibás… Ki engedte be a repülőgépeket és nem végeztek teszteket még az Olaszországból haza térőkön sem ?Ki osztogatja a védőfelszereléseket külföldre ,az itthoni orvosok ápolok felszerelés nélkül ..Láttuk ,hogy Orbán teljes védőfelszerelésben látogatja meg a kórházat,az orvosok ápolok meg gagyi semmit nem védő öltözékben vannak..Gondolom ez is Karácsony hibája ….

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük