Sorting by

×

Orbán: négy fontos döntést loptunk! – Mi a bánatról konzultált?

A Főkirály Őfőméltósága magához rendelte a megyei jogú városok vezetőt és konzultált velünk. Hogy mi a bánatról, azt nem lehet tudni, mert megint csak színjátszás folyik. A rádióból is megtudhatták volna a Bölcs Vezető újabb nemzetmentő lépéseit. Azt legalább kikapcsolhatják, ha akarják. De így benzinbe is kerül, hogy elutaztak Pestre.

Elsőként bejelentette, hogy a hitelfizetési morratóriumot meghosszabbította 2021. július 1-ig

Ez azért jó, mert a tartozás, a kamat stb. addig is ketyeg, majd bele lehet szakadni egyszerre. De a Kúria élére olyan embert nevezett ki, aki még egy kinek fütyül a fülemüle perben se hozott ítéletet. Nem fenyeget a veszély tehát, hogy a devizahitel szerződések teljes érvénytelenségét kimondja a legfőbb bírói testület. Noha nyilvánvalóan tisztességtelen volt a szerződés, emiatt jogszabályba ütközik. Hiszen nem tájékoztatták a bankok az adósokat az árfolyamváltozás esetleges súlyos következményeiről. Hát igen. Ez nem a horvát Legfelsőbb Bíróság!

Másodikként a járulékfizetés elengedését és állami átvállalását kiterjesztik a vendéglátóhelyek és szállodák mellett a a buszos vállalkozásokra

Milyen kár, hogy ezen terület nagy részét az Orbán család érdekeltségbe tartozik Magyarországon. Tehát jól megmenti Rasit, Lőcit, meg a többieket a Kedves Vezető!

Harmadik lépésként a kis és középvállalkozások iparűzési adóját felére csökkentik

Végre egy tisztességes lépés. Indokol a Bölcs Helytartó- “A válság terheit mindenkinek viselni kell, a nagyvárosoknak is!” Akik ebbe beledöglenek! Mert ezt elő kell teremteni valahonnan, ha nem akarnak becsődölni. De törvényt hozott  arról is, hogy helyi adót emelni nem lehet. Persze a haveroknak megint ki lett szóra egy éjszaka alatt 300 milliárd támogatás meg az egyházaknak. Nekik nem kell viselni a járvány terheit!

<<FRISS HÍREINK!>>

Negyedik döntés, hogy lakásfelújítási támogatást vezetnek be, maximum 3 millió forintig

Csakhogy a támogatandó számlában 50-50 %-os arányúnak kell lennie a munkadíjnak és az anyagköltségnek. Tehát ha veszel egy 100 000 ft-os beépített hűtőt és 10 000 ft-ért beépítteted szakemberrel, akkor a 10 000 ft munkadíj költség 50 %-a 5000 ft. Tehát az anyagból már csak 5000 ft-t fognak megtéríteni. Vagyis 10 000 ft-t kapsz. 55 000 ft helyett. Erre mondják, hogy ügyes! Ha pedig kőműves vagy iparos ember vagy, magad végzed el a munkát, akkor egy forint támogatást se kapsz az anyagra sem, mert nem lesz számlád a munkadíjról! Átverés az egész! Megint a haverok cégei járnak majd jól, ki van ez találva.

De bele lehet vonyítani a nagy magyar éjszakába, hogy megint megmentettük a Hazát!

Francot! A saját zsebeteket. Pofátlanabbul, mint valaha. Nem tudom meddig eszik még meg ezt a saját híveitek Főlótolvaj!? De az ország értelmesebb, tisztességesebb részének már nagyon tele van a “hócipője” veletek! Az enyém is. Rossz vége lesz ennek! Csak szólok előre…

konzultált

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.