Orbán nem bírt a vérével…ott volt a Chelsea-Videotonon

Orbán Viktor számára legendásan fontos, hogy ott legyen a Videoton összes meccsén. Ma este sincs ez másképp, díszes társaságban ül a lelátón Csányi Sándor OTP-s bankár, FIFA-alelnök, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke,  az ország leggazdagabb embere társaságában, illetve ott van még Schmidt Mária a Terror háza vezetője is Orbán alatt.

A 24.hu szerint Orbán

balján pedig Adnan Polat török oligarcha látható. Polat kilenc magyar naperőmű-céget birtokol és nem titkoltan baráti viszonyt ápol a miniszterelnökkel.”

A mérkőzést a Sport1 közvetíti, a közvetítés alatt sikerült elkapnunk a jelenetet, amikor Orbánékat vette a kamera, íme:

Orbán Viktor a Chelsea-Videoton meccsen

A miniszterelnök állja a szavát, hisz az országgyűlésben már hétfőn megígérte, hogy a továbbiakban is látogatni fogja a hozzá oly közel álló Videoton meccseit.

Kérdés vajon az utazás költsége meghaladja-e Orbán képviselői fizetését, ő maga fizet-e, hiszen, ha nem ő fizette és meghaladja a miniszterelnök képviselői fizetését, akkor ez az utazás is mint ajándék az országgyűlési törvénybe ütközik.

Ennek fényében úgy tűnik,

a miniszterelnököt nem zavarja, ha törvényszegés gyanújába keveredik – a luxusrepülőgépes botrány kipattanása óta hangsúlyozza a kormánypárti média, hogy teljesen természetes hogy a miniszterelnököt kormányközeli vállalkozók reptetik. A kormány környékének álláspontját az üggyel kapcsolatban talán Bayer Zsolt, hivatásos kormánypropagandista érzékeltette a legszemléletesebben mikor a Sajtóklubban azt tette hozzá a témához hogy

„Én se érzem, hogy ebbe fogunk belebukni.”

(forrás: merce.hu, 24.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük