Orbán nem egészen egy óra alatt elrepkedte a teljes családi megtakarítást!

“Ahhoz képest, hogy eddig úgy szólt Orbán Csányi gépén való repkedésének magyarázata, hogy “az a repülő nélküle is felszállt volna”, ez most egy merőben új megközelítés.

Ne menjünk el szótlanul mellette, mert egy dolog biztos: valaki hazudott, vagy hazudik.

Ha Orbán “minden esetben” fizetett, akkor miért nem kérte ki magának annak idején azt, hogy meggyanúsították az inkriminált – “az a repülő nélküle is felszállt volna” – mondattal?

Miért nem mutatta be azonnal a számlát? Vagy nem kapott? Akkor viszont nagy a baj, mert akkor Csányi és Orbán is adót csaltak. De ezt nem tételezném fel egyikőjükről sem!

Mindenesetre most nem cserélnék Csányival, mert itt valaki “szívni” fog, s az mint máskor sem, most sem Orbán lesz

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a tarifa szerint egy ilyen gépen egy repült óra kb. 3.000 euró, ami annyit tesz, hogy Orbán nem egészen egy óra alatt elrepkedte a teljes családi megtakarítást?”

Forrás

Ilyen lenne egy nagybetűs ÁLLAMFÉRFI? Háááát…..

Gondoljunk csak bele! Ha egy ember képes arra, hogy a teljes családi büdzsét “eljátssza” azért, hogy hamarabb el tudja foglalni a helyét a focilelátón és ahogy a bíró jelt ad a kezdésre, már köpködhesse is a szotyit, ahogy azt szokta, akkor mit tesz azok pénzével, akiket nem ismer? Vagyis hát látjuk…..

Deutsch Tamás: Orbán természetesen saját zsebből fizeti a magánrepülőzést

Amennyiben nem a család pénzét nullázta le, akkor azt tessenek számba venni, hogy az az ember, aki belehazudik az általa szolgálni köteles népe szemébe előre megfontolt szándékkal és folytatólagosan, az érdemes-e a további töretlen bizalomra?

Vagyis a szemünknek, vagy továbbra is a hülyítésnek hiszünk?

Megszüntették a nyomozást Orbán magánrepülőzése ügyében

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük