Orbán magasról tesz Mészáros röpködhetnékjére

A főközszolga úgy ítéli meg, hogy nem tartozik rá Mészáros Lőrinc milliárdos polgármester életvitele. Ennyivel intézte el a Fidesz-kommunikáció az ex gázszerelő magángépének tényét. Magángép, vagy Fidesz-gép? – ez nem tisztázott.

Tesznek rá!

Már írtunk arról, hogy a nemzet zsenije, a gazdasági Gólem luxus-magángéppel repked Európa szerte.

A Fidesznek semmi dolga azzal, hogy Mészáros Lőrinc luxus magánrepülőgéppel közlekedik, még akkor sem, ha közpénzből megvalósult beruházásokon gazdagodott meg

– állítja a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs szerint nem tartozik rájuk a gázszerelőből lett milliárdos életvitele, akkor sem, ha polgármesteri posztot is betölt. A Célpont tárta fel több hónapos nyomozással, hogy a felcsúti polgármester és bizalmasa, Szijj László, aki a milliárdos közbeszerzéseket elnyerő Duna Aszfalt tulajdonosa luxus magángéppel közlekedik.

Érdemes figyelmesen végignézni a videót, érdekes információkat rejt:

“Mészáros Lőrinc nemcsak fideszes polgármester, hanem egy üzletember is, nagyvállalkozó. Én abban semmi kivetnivalót nem találok, hogy egy nagyvállalkozó adott esetben akár repülőgéppel utazna.

– Nem urizálás?

– Nagyvállalkozó esetében nem dolga egy pártnak, hogy kommentálja az életvitelüket. Egy vállalkozó meg tudja engedni a saját forrásaiból azt, hogy magánrepülővel közlekedjen, akkor közlekedjen. Nincs dolgunk ebben az ügyben.”

Mit gondol, tényleg erre szánja adóforintjait?

(forrás: HírTV)

Mészáros lepipálta Rogánt! – neki repülője van és nem fél használni!

Egy hozzászólás itt: “Orbán magasról tesz Mészáros röpködhetnékjére

  • 2018.01.28 - 12:07
    Közvetlen hivatkozás

    MAJD NEKUNK LESZ.MINDENKÉPPEN SZAJBA KELL VERNI ÖKET.VALASZTASKOR AZ ELLENZÉKNEK RÖGTÖN ÁT KELL VENNI A HATALMAT ES NEM ENGEDNI TAVOZNI EGYIKET SEM.LEZARNI KÖZUTAT VASUTAT REPULÖT VIZIUTAT.A KATONASAG LÖJJÖN HA NEM ÁLL MEG NEM SZÁLL LE.ORBANT MÁR OTT LEFOGNI A VÁLASZTASI OSSZERÖFFENÉSUKON

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük