Orbán Viktor: Boldog Karácsonyt! Matolcsy György: Áldott, békés ünnepeket! Ezt mondták válasz helyett mind a ketten a hozzájuk intézett kérdésre.Ezek után nyugodtan el lehet mondani a két felfújt hólyagról, hogy elmebetegek. A politikai csőcselék pontos meghatározása benne van a válaszukban.

Orbán Viktor nem tud, és ami még rosszabb, nem is akar válaszolni a hozzá intézett egyértelmű kérdésre.

Ez számára rendkívül kínos lenne, meg aztán nem is tudna rá mit válaszolni, mert azzal beismerné a bűnét.

Pedig ott a válasz mindenki orra előtt aki vesz egy kis fáradtságot, és utána gondol a történetnek.

Pharaon, vagy ki a franc, nagy pénzmosó volt. Nem az a mosógépes, hanem az az eltüntetős fajta. Orbán Viktor a közpénz milliárdjait rakta zsebre Mészáros Lőrinc néven. Ezt nem is akarja visszaadni az országnak, nem azért lopta el a törvények meg a fél analfabéta gázszerelő segítségével.

Elásta. Svájcban, off shore cégekben, Azerbaltásban, Kazahsztánban, meg a jó isten tudja hol. Ezért vannak azok a szuper titkos utak az állam költségén. Lőrinc le tudja írni a nevét, de azon kívül olyan hülye mint a Felcsút szuper expressz.

Meg van olyan dolog amit személyesen kell elintézni a banktitok miatt. Lőrincről meg senki sem hiszi el, hogy ha elmegy a pénz útját egyengetni képes egyedül visszatalálni a ganajrakáshoz.

Szóval ezért volt a Boldog Karácsony a válasz

Az persze egy cseppet sem zavarja, hogy ezzel a válasszal szembeköp mindent ami demokrácia, meg jogállam, de azt már elég régóta megteszi.

Matolcsy esetét is lehetne elemezni, de felesleges. Az a faszi hiába jegybank elnök, attól még kórosan az agyára ment a japán csecsemők seggén levő piros pötty. Már régen elvesztette közember jellegét, és ápolásra szorul.

Azért ha két ilyen gazember veszi a szájára egy ilyen ünnepi jó kívánság kimondását válasz helyett, a józan eszét használó választó csak egyet mondhat neki. Rohadj meg a börtönben pünkösdkor.HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét