Sorting by

×

Orbán-Pintér-Szijjártó triumvirátus nem pihen: 4 millió kipipálva, cél az 5 millió! – Ahogy mostanság előfordul: a kommentelők véleménye megoszlik

A hármak szombat délelőtt dugták össze a fejüket, hogy kitalálják a következő hetek jelmondatát, amit lehet nyomatni minden orgánumban: “A cél nem kevesebb, mint az ötmillió beoltott magyar ember.” Ez alapján továbbra sem tervezik a köz szolgái megbeszélni a néppel mindannyiunk vagyonának elsíbolását.

Orbán: ne hallgassunk a szirénhangokra….

Szombaton délelőtt pedig egy újabb videóban jelentkezett Orbán Viktor. Pintér Sándor és Szijjártó Péter társagában arról beszélt, hogy a miniszterekkel azért jöttek össze, hogy a következő időszak céljait kitűzzék.

“A cél nem kevesebb, mint az ötmillió beoltott magyar ember. Vakcina van, beoltani képesek vagyunk mindenkit, csak azon múlik a siker, hogy önök jelentkeznek-e”

Azt, hogy akkor mit lehet és mit nem, nem kötötte az orrunkra.

Például lehetne, hogy megszűnik a veszélyhelyzet?

A kommentekből….

“Van olyan képzelje el miniszterelnök úr aki regisztrált hónapokkal ezelőtt , türelemmel vár és tegnap kiosztottak sok oltást aki kapja marja alapon.nem tudott mindenki oda futni sorba állni mert ugye dolgozott.ez igy korrekt volt? szerintem ez nagyon aljas húzás volt.”

“A tegnapi “őrület és sorban állás” leképezte a valóságot… Pfizerrel már az “ötmisi” is meglenne… Persze, ha a rendszert nem támadnák a “külső hatalmak”…”

“Majd ha biztosít a kormány olyan vakcinát amit az emberek akarnak mennek oltatni magukat addig hiába vár erre mert bukás lesz belőle!!!”

“Minden szuper Miniszterelnök Úr! ✌ csak ha ősszel ismét bezár minden pont amikor már végre egyetemre is járhatunk, akkor lehet jó lenne nyárra ütemezni a tanévnyítást ….nyáron ,,eltűnik a Covid” és bár három hónapra mi , egyetemisták, is ÉLHETÜNK egy kicsit, a teraszon sörözősök mellett.Mi csak tanúlni szeretnénk és jó lenne ránk is gondolni…..ha nem sörözőkre építsük a jövő társadalmát!”

“nah, a három doktor számolgatja, hogy lehetne ránk sózni a halmozódó több milliónyi golyóálló mellényes kínai vakcinát…-elég feszültnek néznek ki…”

Mint arról mi is írtunk, péntek estére elértük a négymillió beoltottat,

így a járványügyi intézkedések újabb enyhítését is bejelentették.

 

orbán

átver

6 hozzászólás

 • 2021.05.01 - 14:33
  Közvetlen hivatkozás

  Na, kérem. Először 1 millió azután 1,5 millió és megint emelés 2 millióra, utána 2,5 millió, lett belőle 3,5 és most már simán megurasztotta a 4 milliót és most jön az 5 milliós és aki nem nem lesz beoltva, mert nem akarja azok kapnak egy megkülönböztető jelet kivarrhatják ruhájukra, ezzel azt jelzik a többieknek, hogy mertek egészsédesen élni, mertek egészségesek maradni, immunháztartásuk rendben, ennek ellenére ki kell rekeszteni őket mindenhonnan, s ha elérik a 6 milliós oltottságot, akkor ezekre a megkülönböztetett emberekre külön rendeletet fognak alkotni, hogy kijárási tilalom alá esnek, tehát 19 órakor húzhatnak haza, s ha meglátják őket az utcákon, tereken akkor nem pénzbüntetést kapnak, hanem a a humánus megoldást alkalmazva ott helyben agyon fogják lőni őket, jobbik esetben a rosszabbik, hogy felkoncoltatják a bedühödött, felhergelt oltott tömeggel. Ehhez már csak gratulálni tudok, s mind ehhez az ellenzék is asszisztál? Innentől piszok érdekes lesz a helyzet.

  Válasz
  • 2021.05.01 - 20:23
   Közvetlen hivatkozás

   Vagy aki kérne oltást, de nem az erőltetett kínait, vagy oroszt az is mehet a sóhivatalba havat lapátolni!

   Válasz
 • 2021.05.01 - 15:32
  Közvetlen hivatkozás

  Van, aki nem oltatja be magát, mert egészségügyi okokból nem teheti, de ha az ilyen emberek maszk nélkül járnak, szerintem potenciális gyilkosok, illetve öngyilkosok. Fertőzöttek lehetnek, tünetek nélkül is, és fertőzhetnek. Szóval, az a minimum, hogy aki nem kapta meg a 2. oltást /vagy az egy dózisú JJ-t/, hordjon maszkot, ne veszélyeztessen másokat. És igenis ellenőrizni kell, hogy akin az utcán, étteremben, rendezvényen nincs maszk, azt beoltották-e már, és ami még fontosabb, hogy eltelt-e a 2 hét a második oltása után, mert hiszen csak akkor lesz védett az orvosok szerint. Igaz, nem tudjuk még, meddig. A védettségi igazolványon rajta van az 1. oltás dátuma, onnan lehet kiszámolni, hogy ki kb. mikor védett. /Kivéve az Astránál, mert ott nagyon megnövelték a 2. beadási idejét, bár, állítólag, változtatnak ezen./

  Válasz
  • 2021.05.01 - 18:33
   Közvetlen hivatkozás

   Nem értem, mit várt orbán, hogy az emberek lélekszakadva rohannak oltatni a bevizsgálatlan, és az EU által nem engedélyezett kínai vakcinával, amivel még utazni se lehet bárhova.
   Röhej, hogy a semmihez se értő szíjjártó engedélyezte a kínait, orbán még eldöntötte, hogy ez nálunk jó lesz a 60-on felülieknek, bár még Kínában se adták ennek a korosztálynak.. A szakemberek véleménye nemigen érdekelte orbánt,hiszen ő mindenhez Is ért,és csodálkozik, hogy az emberek nagyrészének nem kell a kínai vakcina. Most láthatta orbán, mekkora tömeg mozdult a pfizerért. De rendületlenül veszik a kínait, hiszen abból van tele a fidesznyákok zsebe,. Kicsit de ja vu érzésem van, mintha ezt már láttuk volna a lélegeztetőgép – vásárlásnál,amit szintén szíjjártó intézett mindenféle logika, és ész nélkül. Ez a kormány csak zűrzavarra és káoszra képes.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.