Orbán “nemnyilvános” beszéde Dunaszerdahelyen

A Magyar Hang újságírójának sikerült, ami kevés “fehérembernek”, ha nem NER-kompatibilis: sikerült bejutnia Orbán Viktor beszédére Dunaszerdahelyen, a DAC 1904 futballklub akadémiájának megnyitójára. Csak azt nem értjük, hogy miért a véletlen és a mázli műve ez, hiszen az újságíró tudósítja a választóit, tehát eleve ott a helye.

A tiltott gyümi

Adjunk hálát a Jóistennek, hogy olyan időkben lehetünk most alkotó korunk teljében, amikor nem bajokat kell elhárítani, hanem alkotni és építeni lehet. És örüljünk, hogy a határon túli és az otthoni magyarok egymásra találtak és képesek vagyunk közösen alkotni a határon túl is

– kezdte Orbán Viktor beszédét a DAC 1904 futballklub akadémiájának átadásakor pénteken.

Amit délelőtt lehet, azt délután már nem!

A portál a délelőtti MOL Football Academy felavatására meghívást kapott. A délutáni programra, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott, azonban már csak a közmédiát és az MTI-t várták. Kollégájuknak ennek ellenére sikerült bejutnia, videót is készített.

Vicces, hogy semmi extra nem hangzott el!

Orbán Viktor kiemelte, hogy a most átadott akadémia a magyar és a szlovák fél közös támogatásával valósult meg, közös akarat és elhatározás eredménye a komplexum, aminek külön értéket ad, hogy nemrég még a széthúzás volt a meghatározó a Kárpát-medencében.

Ma már mindenki látja, hogy összefogással és egymás támogatásával békésebb és jobb életet tudnak biztosítani állampolgáraiknak a közép-európai országok

Szerinte ezért fontos, hogy Magyarország és Szlovákia a politikai és gazdasági kapcsolatokon túl példaértékűen együttműködik a sport területén is, ami kiváló kapocs a két ország között.

A sport egy nyelv, a mi közös nyelvünk, itt egyesül a harci szellem, a közösségi érzés és a tisztelet kultúrája.

a sport megtanítja a gyerekeknek az alázatot, a másik megbecsülését, a közösség fontosságát, a hűséget és a lojalitást.

(forrás: magyarhang.org)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük