Orbán „ókonzervatív”, akinek családi élete olyan példás, hogy na… – csak nem várható újabb videó?

Ha nem tudta volna a kedves olvasó, Bayer Zsolt legutóbbi televízió műsorából megtudhatta, hogy azok tartják fent a polgárháborús pszichózist Magyarországon a harmadik kétharmad regnálása alatt, méghozzá bármi áron, akik plebszet – aminek persze része Ön is – feltüzelik.

Fidesz-stratégia

Ezek Bayer szerint nem a Fidesz-katonák, hanem

„A plebszet akkor lehet feltüzelni, ha elvágjuk minden hagyományos értéktől és hogy ha lerombolunk minden létező tekintélyt. …”

Ennek alátámasztására Madách: Ember tragédiájának athéni színét hozza fel a műsorvezető, amelyben az olvasható, hogy

„ez a pleBsz hogyan képes a nála különbet akár a vérpadig is elvinni ártatlanul…”

Mindez magyarra fordítva:

Ez az oka annak, hogy hiába tett az oly kiváló Orbán és kormánya annyi kiválót az elmúlt 9 évben, a nép – az ostoba, megvezetett – nem értékeli a zsenialitást.

Orbán, az ókonzervatív

Bayer sietett leszögezni, hogy a pártvezető családi élete annyira példás, hogy olyan szinte nincs is. De miért is volt fontos ezt ilyen demonstratívan kijelenteni? Csak nincs róla is valamilyen gázos felvétel még a spájzban, a borkais-cucc mellett?

„Ezek után odaírni, hogy Ő (Orbán) olyan, mint Borkai, ez olyan, mintha azt a táblát vitték volna oda, hogy a föld lapos.”

Azt próbálja beadni a hallgatóságnak és egyben Önnek is a műsorvezető,

hogy a Borkai-ügy csupán az orgiáról szól, ez a kiakadni való benne. Pedig dehogy! Borkai megtestesíti a Fidesz-újhatalmasokat, akik elhitték, hogy bármit megtehetnek, a korrupció lehetőségét egyszerűen munkaköri kötelességük használni és kihasználni. Milliárdok tűnnek el, vagy alakulnak át közpénzből magánná a regnálásuk alatt. Hát persze, hogy azonosítható a két ember tevékenysége!

Vigyázz fideszes, jön a kataklizma!

Bayer szerint a fenti elvetemültségre fel kell készülniük, nekik, szegény elnyomottaknak ebben a hazában, mert baj lesz, jön a belső ellen és leküzdi őket, akkor pedig…, de abba jobb nem belegondolni!

„Amit ezek – mondjuk ki – állat módra összehordanak, ez a gyúanyag mikor fog felrobbanni….”

A normalitás képviselőinek – itt magára és az ő táborukra gondolt – türelme sem végtelen – mondta Bayer sokat sejtetően.

Helyesen mondta szerinte minden megszólaló fidesznyik, hogy

„nem tudjátok annyiszor és úgy tönkretenni ezt az országot, hogy azt mi ne építsük fel, nem mellesleg nektek is”

A fentieket azzal demonstrálta a béke barátja,

hogy bejátszott olyan felvételeket, amik a Facebookon keringenek olyan diákokról, akik pofátlanul viselkedtek tanáraikkal, akár a tettlegességig is eljutva. Félreértés ne essék, ez abszolút elítélendő, ámbár az ellenzéki összefogás sikerével indokolni egyszerűen hazugság.

„Ami a nagypolitika világában az O1G-zéssel meg a lóizéléssel kezdetét veszi, az így csapódik le.”

Rácsavarodva saját ötletére, odáig fajult a műsorvezető, hogy mindezt a nyugati világ korszellemének tudja be,  ami nem szól másról, mint arról, hogy:

„teljesen mindegy, hogy neked mi a teljesítményed, teljesen mindegy, hogy milyen képességekkel rendelkezel, az egész világ a tiéd, mert ez neked alanyi jogon jár.”

Ezért lényegesen előrébb mutató Orbán Viktor és a kipcsak-őrület,

hiszen a törökök éppen most rohanják le Szíria velük szomszédos kurdok-lakta részét. Ez ám a jövő, a szép új kilátásunk!

Annyit mindenképpen meg kell jegyezni, hogy az eszmefuttatás alapját képező Hadházy Ákos parlamenti fellépésének utolsóként felmutatott trágár táblája a mi olvasatunkban is helytelen volt. Ezt nem kellett volna.

A Bayer-kinyilatkoztatást ide kattintva nézheti-hallgathatja, akit érdekel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük