Sorting by

×

Orbán “bensőséges” távirata édesanyjának, amit posztolt -für alle Felle- a Facebookon is: Ölel fiad!

Jó fiú ez a gyerek! Orbán Viktor fogott egy forgatóstábot és sajátlábúlag elbattyogot a Várban lévő rezidenciájából az átellenben működő postahivatalig és fittyet hányva korunk nagy találmányára, a telefonra, no meg a hazautazás ördöngösségére, bensőséges hangú táviratot adott fel édesanyjának. De az is lehet, hogy egyszerűen az utolsó lehetőséget használta ki, amikor még lehet táviratozni.

“Ölel fiad!”

Lehet, hogy most elrontjuk Orbán-mama meglepetését és az internetről hamarabb értesül majd a fiúi gesztusról, mint ahogy a postás kétszer csenget? Ezért elnézést!

Az, hogy miért kell az anyák napi felköszöntésből klipet csinálni és közreadni, nem világos. Vagy mégis? Én egyszerűen csak odamegyek a mamihoz, adok két puszit -mindketten oltva vagyunk- leülünk és dumálunk a vakvilágba teljesen fontatlan dolgokról. Ahogy máskor is, amikor nem kötelezően, hanem szívből felugrunk egymáshoz.

A kommentekből…

A vélemények ugyan megoszlanak, de az elmondható, hogy hatásos ötlet volt a kommunikátoroktól, aki hisz a miniszterelnökben, az ettől még jobban teszi.

“Egy érző szívű jó ember, egy fiú gyermeke egy nagyszerű asszonynak, egy nagy vezetője egy NAGY MAGYARORSZÁGNAK! Erőt s egészséget Önnek és kedves Édesanyjának!”

“Jó érzés látni Miniszterelnök úr, hogy ilyen szép Anyáknapi távirattal emlékezik meg e szép nap alkalmából Édesanyjáról. Ez a nap ne legyen a csúnya hozzászólások napja. Akinek nem tetszik, ne írjon semmit. Ez a nap az ANYÁKNAPJA”

“Nah sorakoznak az inteligens balos undormányok! Versengenek ki tud nagyobb ökörséget írni ! Vezéreitek ugyan ilyenek!”

“Atyaég! A nép egyszerű fia. Milyen szerencse, hogy ott voltak a TV – től és Tekesek meg pont nem figyeltek, így fel tudták venni.”

“Szerintem a hozzászólok nagy része szexuálpszichológus helyett jár ide…. “mer ez ingyen van…””

“Az orrod nem dugod ki, nemhogy egyedül postára.”

“Érdekes! Minden Posta előtt sorbanállnak az emberek esőben szélben itt pedig el vannak takaritva a TEK által egyetlen fideszkatona nyugger van beszervezve ügyfélként a postára”

“Apropó ha mar ekkora a felháborodás! 21 századba jelentkezzen aki táviratot ad fel. Nemhogy azt de mar képeslapot sem ! Sőt lassan a SMS -t sem inkabb messenger – Viber stb  Miért állna fent egy ilyen szolgálatás a mai világban ? Vagy most mindenki gyorsan táviratot akar küldeni ?”

 

orbán: ölel fiad

átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.