Orbán: "Oltva vagyok!" - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán: “Oltva vagyok!”

Oltva vagyok – közölte Orbán Viktor vasárnap délelőtt Facebook-oldalán. A miniszterelnököt az általa feltöltött képek alapján a Sinopharm vakcinájával oltották be.

Hirdetés

Müller Cecília szombaton beszélt arról, hogy külön javasolta Orbánnak az oltást

Fontosnak nevezte, hogy a kormányfő példát mutasson a lakosságnak, így minél többen éljelenek az oltás felvételének lehetőségével, érkezzenek azok bárhonnan is.

A hozzászólásokból….

“Mi is azt fogjuk kérni, vagy az oroszt! Mind a mai napig ezzel a technológiával oltanak az összes kötelező oltást, már kisgyermek kortól, az influenza ellenit is. Ezt ismerjük 100 éve! Szerb szomszédaink is ezt kapják, mostanára közel 2 millió állampolgárt oltottak be kínai és orosz vakcinákkal.”

“Bármit kapott, örüljön mert hétfőtől már nem biztos, hogy lesz aki beadja. Erősen fogy az “állomány”!”

“Maradjon jó egészségben! Gratulálok! És nagyon köszönöm az értünk lévő kűzdelmét!”

“Hogy nem szakad önre az ég!!Mutogatnak üres dobozokat,hülyítik a népet!!Akkor lett volna hiteles ha az első perctől VIDEÓRA rögzítik és azt adják le!Nem ilyen kamu fotókat,hiszen az ország fele nem hisz önnek!!Azt mondaná meg inkább hogy miért nem hívja le a teljesen megbízható és INGYENES(ugyan is az EU fizeti!másfél millió Pfizter vakcinát!!??”

Az oltás utáni kötelező várakozási idő után üzent népének…

„A harmadik hullám támad, és erősebb lesz, mint az előző kettő”

– jelentette ki a miniszterelnök, miután beoltották a kínai vakcinával. Arra kéri a lakosságot, hogy regisztráljanak, és oltassák be magukat, mert ez jelenti az egyetlen lehetséges védelmet. A kínai oltással kapcsolatban pedig megjegyezte, hogy bízzunk a magyar szakemberekben.

Orbán, figyelmeztetés

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Orbán: “Oltva vagyok!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.