Ha nem hagyjuk, hogy állandóan bepalizzon bennünket, hiszen még most is azt teszi, miközben folyton fényezi magát, nagyzol és dölyfösködik zsebre tett kézzel.

Lám a minap még Kocsis Évát is lapátra tették, mert a péntek reggeli Kossuth rádiós, ki ha én nem szeánszokon volt, hogy a mostani miniszterelnöknek saját véleményével fűszerezett kérdéseket tett fel és az illiberális csókosok szerint ez azért mégsem való. A fideszes nyelvcsapásairól elhíresült jobboldali, a „mindenki nyugodjon le a pi@sába” szlogent felböfögő Csúri Ákos ujjongva írt a döntésről Végre! Kocsis Éva repült a 180 percből címmel. Ez most történt a napokban. Mert a kormányfőnek titulált felcsúti kisvasutas ugyebár szent és sérthetetlen, már ami a róla alkotott agymosott téveszmések előítéletes véleményeit illeti.

Ez a pávatáncos mára már nemzetbiztonsági szempontból is egy rakás szerencsétlenség, aki szerint „a nem is oly rég még erős és keresztény Európa nyugati fele hol nemtörődömségből, hol naivságból sorra feladja templomait, eltünteti vallási szimbólumait, és hátat fordít a saját kultúrájának – észre sem véve, hogy ezzel saját jövőjét dobja el”. Annyira legyengült már, hogy ilyen orbitális hazugsággal kampányolt az erdélyi Szászfenesen kuncsorogva ottani magyarok szavazataiért. Ez azért nem semmi önpusztító teljesítmény az emberi tartás összeroppanásában. Így kezdte az októbert a harmatos libalegelő gyengeségével egyre inkább küzdő, a magyar nemzeti politika jókor volt jó helyen lévő szerencsejátékosa. Aki ételosztó országgá szegényített bennünket, és most még azt is be akarja tiltani!

Feljelentés ismeretlen tettes ellen

A keresztény értékek kisajátításának kampányfogássá tételével olyan határt lépett át a homo Brüsselicussal fenyegető, kínai kapcsolatokkal pöffeszkedő, nagy magyar nemzetieskedő Orbán, ahonnan már nincs visszatérés. A végelgyengülés elkezdődött. És már itt is vagyunk az esztendő utolsó hónapjában. Hogy hamis váddal majd ne illethessék, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést az okleveles településmérnöki és jogi szakokleveles mérnöki diplomával rendelkező Berkecz Balázs. Tette mindezt az RTL Klub 2017. november 28. napján 18 órakor sugárzott Híradójában, a Simicska Lajos vállalkozóval közölt interjúban elhangzottak miatt.

„Az RTL Klub által készített riportban arra történt utalás, hogy bizonyos személyek 1990 és 2015 közötti tartamban megállapodást kötöttek, hogy szervezetten állam elleni, korrupciós és vagyon elleni bűncselekményeket (maffiaállam létrehozása) követnek el. Az interjúból az is megállapítható, hogy a megállapodásban részt vevők közül egy személy később önként elállt a bűncselekmény illetve bűncselekmények elkövetésétől” – áll többek között a feljelentésben. Most már csak az a kérdés, hogy miként fogja elbírálni mindezt az ügyészség. Elsikálják ezt is szokás szerint, vagy kampányfogásként kezelve alibiztetnek egyet, hogy lám milyen alaposak vagyunk!

Csim-Bum cirkusz

A sameszek mindent elkövetnek, hogy palástolják szeretett népvezérük gyengeségeit. A helytelen kifejezést az egyik fullajtár akár tőlem is lophatta volna, amikor azt rikácsolta hamisan az előzőek miatt, hogy „ez politikai csinn-bumm cirkusz, nem foglalkozunk vele, tesszük a dolgunkat.” Ugyanis ez helyesen Csim-Bum cirkusz, amely a magyar rádió gyerekműsora volt az 50-es években. Az igaz, hogy istállómester ott is volt, no meg Bruhaha Kelemen, Szamóca, aztán Bukfenc.

 A hajbókoló sameszek létérdeke a csápolókkal közösen az, hogy megélhetési színvonalukat biztosító vezérük a kompániájával együtt minél tovább hatalomban maradhasson. Meg is tesznek ezért mindent, hogy naggyá kiabálják őt. Orbán pedig mindazzal, amit a magyarok védelméről, függetlenségéről, nagyságáról és szerepéről, a rendeltetéséről bárhol gesztikulálva hadovál, pont az ellenkezőjét éri el. Pitiáner, picurka ország, tekintélyt vesztett nemzeti vezetőjévé züllesztve magát, azzal az illiberális államépítő politikával, melyet nemcsak meghirdetett, de amit rögeszmésen a gyakorlatban is folytat, és melyet lépten-nyomon követ, haszonélvező kedvezményezettjeivel együtt.

Ismeretes, hogy a vezérre bármit mondanak is, emiatt ő aztán senkit nem perel. Mert miként Kósa is megmondta: „A miniszterelnök elhatározta, hogy nem perel senkit. Mert az olyan lenne, mintha a király pereskedne bárkivel„. Ámulj világ, bámulj nap, a világ új Sámsont kap, aki beáll lassan abba a sorba, melyet úgy jellemezhetnénk, hogy Cato, Ciceró, Szólón, Arisztotelész, mind meghaltak, bölcsek voltak, jaj mi lesz.

De azért jó lesz vigyázni emberek!

A 2018-as választások megnyerése érdekében az illiberálisok mindent el fognak követni. Szemfényvesztő, trükkös cukiságokkal teli mézesmadzagok húzásaival édesgetik majd rájuk szavazásra, a kevésbé vájt fülűek eddig is átvert tömegeit. Kivetett horgaik bekapásához a kampány beetetések már megkezdődtek.

Jelzáloggal terhelt adósságok egy részét engedik el, ha kell, akkor majd amnesztiát hirdetnek bizonyos körökben, vagy akár ingyen ingatlanokat adnak azoknak a nincsteleneknek, akik cserébe rájuk fognak szavazni. Minden cselekedetükkel és kísérő kommunikációjukkal azt a szándékukat igazolják majd, hogy ismét kormányt akarnak alakítani. Mert létérdekük, hogy köreik harácsolt javaikat megtarthassák, és azokhoz még többet, mint eddig, törvényt sértő módon szerezhessenek!

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét