Orbán: olyat mutatunk a világnak, amit kevesen gondolnak! - Na de miniszterelnök úr.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán: olyat mutatunk a világnak, amit kevesen gondolnak! – Na de miniszterelnök úr….

Orbán Viktor stábjának sikerült olyan politikust Budapestre hozni, aki szívesen mutatkozik a magyar miniszterelnökkel a múlt hét gázosra sikeredett uniós szereplése után. Az új szlovák kormányfő, Eduard Heger látogatása pont megfelel a kritériumnak.

Hirdetés

Minden nagyon klassz….

A jövő héten leteszik egy új Ipoly-híd alapkövét, 2023-ig hat újabb határátkelő jön létre, a nagy terv pedig az, hogy a két ország két fővárosát gyorsvasút kösse össze, úgy, hogy Prágába és Varsóba is el lehessen menni. A komáromi hidat már átadták, május óta üzemelnek a két országot összekötő villamosenergia-hálózat elemei, a Miskolcot Kassával összekötő autópálya nemsokára elkészül és a két országot összekötő gázvezetékek kapacitásbővítésén is dolgoznak

– jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök, az Eduard Heger szlovák kormányfővel tartott közös keddi budapesti sajtótájékoztatóján – számolt be az Index.

A két politikus először délelőtt tárgyalt Budapesten, ezt munkaebéd követi. Orbán Viktor a sajtótájékoztatón emlékeztetett, hogy Németország és Ausztria után Magyarországnak Szlovákia a harmadik legnagyobb kereskedelmi partnere tízmilliárd eurót meghaladó forgalommal, idén már kilenc százalékos növekedéssel.

Soha nem voltak olyan jók a kapcsolataink, mint most

– fűzte hozzá Orbán Viktor, aki kitért a két országban élő nemzeti kisebbségek ügyére is. Azt mondta, a Magyarországon élő szlovákok minden támogatást fognak kapni, amely a kulturális identitásuk megőrzésében, és kérte a szlovák kollégáját, hogy mivel érzékeny kérdésről van szó, közvetlenül tárgyaljanak, ha ebben valaki bajt lát. A találkozóról az Orbán közösségi oldalát szerkesztők is beszámoltak egy képriport keretében:

Most már csak egy kis szerencse kell, és a gazdasági újraindításnál is olyat mutatunk a világnak, amit kevesen gondolnak….

Persze az oltás a fontos. Magyarországon sajnos sokan nem oltatják be magukat, és ők továbbra is ki vannak téve a kockázatoknak, de az egészségügy mellett a gazdaság kérdéseivel is tudunk foglalkozni

– zárta a gondolatmenetet.

Eduard Heger a maga részéről megköszönte Magyarországnak a koronavírus-járvány idején nyújtott segítséget, és jelezte, Szlovákia azt szeretné, ha a Balkán ugyanolyan esélyt kapjon, mint annak idején a kelet-európai országok,

és a világ egyik legjobb közösségének alkotórészei lehessünk, szuverén államok, a világ demokratikus részének a képviselői

– fogalmazott a szlovák miniszterelnök.

Egyre gondol Heger és Orbán?

Ami a világ legjobb közösségét és demokráciát illeti, Eduard Heger alighanem arra az Európai Unióra gondolt, amelytől Orbán Viktor nincs elragadtatva túlságosan. A magyar kormányfő másfél hete a Vigadóban vázolta elképzeléseit az Európai Unió jövőjéről, amelyben birodalomépítéssel vádolta meg a brüsszeli elitet, de azért jelezte, szeretné, ha Szerbiát minél előbb felvennék. Egy újságírói kérdésre elárulta, hogy az utóbbiról ejtett szót a szlovák kollégával tartott tárgyalásán is.

Frissítés!

Nagyon elégedett lehet a főszereplő az ötlettel, mert videó is készült az aktusról:

 

orbán

Hirdetés
átver

5 hozzászólás

 • 2021.06.29 - 15:20
  Közvetlen hivatkozás

  Miért nem adnak a dakota ördögre egy magassarkú pata hosszabbítót? Annyira gáz, hogy minden fotón ahol szerepel, csak egy töpörödött aszott idióta pofájú vén majom látszik!

  Válasz
  • 2021.06.29 - 15:55
   Közvetlen hivatkozás

   És akkor még nem is említettük a döbrögivel összemérhető méretes hasat és a cipőre omló harmonika nagrágot! Ügy fess, ahogy van!

   Válasz
 • 2021.06.29 - 16:46
  Közvetlen hivatkozás

  Végül is nem a külső határozza meg Orbán karakterét, az csak a belső visszatükröződése a sok diktátumú,önjáró szándék, akaratosság kifejezője.Hiába harcos, nem tud feloldódni élményben a harcos sikerén, lehet, hogy nála még mocorog a lelkiismeret-furdalás? Akkor az ok-okozat törvényét ismernie kell, de még jobb, ha megtanulja a karma törvényét,akkor nem bújna az A nti Krisztus szerepbe, ha Gyurcsányt kell támadnia, ugyanis mindenki a maga felelősségét viseli mindaddig, amíg a karmát nem dolgozza fel, ez automatikus törvény, ez mindenkire lecsap.Ok-okozat, ha ezt az állampolgárok is megtanulják, máris a valóságban élnek, és nem csak a virtuális térben leledzenek.A tények makacs dolgok, kivívják a maguk igazságát.Én pont a karma törvényéből tanultam a legtöbbet, mit miért rontottam el a beidegződött reflexeimmel és bár nehezen, de fokozatosan sikerül túl jutnom a nehézségeken.Ami tény, alig van olyan kritikám, mely szubjektív lenne, minden politikusban egyszerre látom meg a jót, rosszat és azt teszem mérlegre, ha több az ártás benne, mert nem javított a hibáin, akkor az negatív spirál, lehet kritizálni, mert abból lehet a legtöbbet tanulni nekem is és akit kritizálok annak is, az már az ő baja, ha nem veszi a lapot, a lényeg, hogy nem tudok mér elfogult lenni egyik politikussal sem, pedig vannak minden vonalon kedvenceim, de a kirívó hibáikat jegyzem, sajnos nincsenek test közelben, hogy párbeszédet folytassunk, sőt még a virtuális térben sem találkozunk.

  Válasz
 • Visszajelzés: Egy ócska Orbán-mondat margójára - maga a vegytiszta cinizmus - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.