Orbán Viktor aktuális összeborulása – ismét sikerült egy „legjobb haverra” lelni!

Tucker Carlson, a Trmmpista Fox News egyik legfontosabb arca és politikai kommentátora Orbán meghívására Budapestről  jelentkezett legújabb showjával. Az előkészületek a legnagyobb titokban zajlottak, és csak az augusztus 3-i  adást megelőző egy nappal hozták nyilvánosságra.

Mit keres Tucker Carlson Budapesten?

A televíziós és stábja a magyar miniszterelnök meghívására érkezett Magyarországra, egyrészt, hogy találkozzanak, másrészt, hogy előadást tartson

A világ Tucker Carlson szerint”

címmel a több külföldi portál által is szélsőjobboldalinak bélyegzett MCC Fest-en, ami a kormány által közpénzen gründolt káderképző, a Mathias Corvinus Collegium három napos nyári tábora Esztergomban. Carlson egész héten élőben tudósítja a Fox csatornát, konferenciáról.

Előzmény

A kapcsolat a magyar kormány és a televíziós között 2019 -re nyúlik vissza. Ez volt az az időszak, amikor a magyar kormány leszerződött kommunikációs feladatok ellátására több amerikai lobbicéggel azzal a céllal, hogy külföldön segítsék a propagandát, mintegy 265.000 dollárt -cirka 80 millió közforintot- költve a megbízásokra.

„Ahelyett, hogy a magyar kormánynak segítenének több gyermeket vállalni, a magyar kormánynak be kell importálniuk egy helyettesítő populációt a harmadik világból. (…) Ez a Soros György-megoldás. De Magyarország miniszterelnökének, Orbán Viktornak más elképzelése van. Orbán ahelyett, hogy Magyarország fiataljait Soros és a Clinton Alapítvány keményvonalú szabadelvűségére hagyta volna, úgy döntött, hogy igenlő módon segíti a magyar családok növekedését. ”

– mondta Carlson 2019 -ben.

Az MCC Feszt

Egy fesztivál, amely „izgalmas beszélgetéseknek, interaktív programoknak, olimpiai közvetítéseknek, koncerteknek, buliknak szól 3 napig Esztergomban (…).Az MCC Fesztivál a program honlapja szerint nyilvános, interaktív és zenei programokat kínál Esztergom belvárosában három napon keresztül, ahol ünnepeljük a” magyar tehetséget „, és ahol megtalálható az MCC lényege: közösség, közélet, kultúra, tudomány, sport, szakmai megbeszélések, zene, tánc, szórakozás. ”

-fejeződik be a The Sun cikke.

Kapcsolódó

 

Carlson Magyarországon

 

3 thoughts on “Orbán Viktor aktuális összeborulása – ismét sikerült egy „legjobb haverra” lelni!

  • Pingback:

  • Engem ugyan nem sértett meg Biden. Csupán annak nevezte, ami. Ezért orbán keményen megdolgozott. Vagy azt gondolta, hogy a sok nappali szabadrablás titokban marad? Még a Holdról is látszik,/látszott. Sajnos egy igazi maffia-bűn, és erőszakszervezet a magyar kormány. Próbálja meg feldolgozni orbán, hogy az egész világ tudja.

  • Polyácák egymásra találnak– nem is csodálokozom,OV agya már régen elszállt,, embert barátjáról….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük