Kerítésen innenKiemelt hírek

“Ez már a “Hellóröfik 2″ ? Vagy Helló rXfik?” – Orbán kricsmi-jelenete: “rajta vagyunk a szeren”!

"Ez már a "Hellóröfik 2" ? Vagy Helló rXfik?" - Orbán kricsmi-jelenete: "rajta vagyunk a szeren"!

Orbán Viktor nem álruhában, mint a nagy előd, hanem a szokásos kék öltönyében, de kétségtelenül kevéssé feszengve magyarázta az éppen aktuális “Feri bácsinak” a mindent megoldó borocska társaságában, hogy mekkora jót is tett vele és még mi minden jön!

Megteszi biz’Ő!

A miniszterelnök valahol a magyar vidék zegzugába, nevezetesen Kesztölcre, a cirka 2.600 ember lakta településre látogatott, ahol a helyi szépkorúak egy csoportjának magyarázta pár pohárka bor és pogácsa társaságában a bizonyítványát. Nem csoda, hogy ezzel haknizik, jó pár milliárdunkat állította választási kampánya hadrendjébe.

“Borkorcsolya”

“Van egy nyugdíjprémium, amit fognak kapni Feri bátyám, novemberben egy 80-ast….”

-vágott bele kortesbeszédébe “a zemberek” nyelvén, de nem állt meg itt:

“A következő évben február közepén szerintem meg fog kapni egy havit…. még azért küzdenem kell, hogy ne kéthetit, de rajta vagyunk a szeren…”

-játszotta meg -ahogy mondani szokás: a bazári majmot- azt, hogy nem előre lejátszott kampányfogásról van szó.

“Ilyen, amikor rajta van a szeren…”

“…ott loholok a pénzügyminiszter nyakán….”.

…  és, hogy mit szólt a fentiekhez az Orbán-nép? Olvassa!

“”Rajta vagyunk a szeren.” Ez eddig is világos volt, de hogy jön ide?”

“Szegény Feri bácsi, elég türelmes ember lehet!?🤔 Mondjuk, ha ennyi TEK-es körülvenné a házamat, én is!”

“Remélem mi is meg tudjuk majd ajándékozni Orbánt tavasszal, kap majd egy “zakót””

“Tehát Feri bácsi ára kb 1000 forint kilónként…( és még örül is neki)”

“Egy kollégiumban a hónap utolsó hetében a májkrém és a kínai zacskós leves mellett nem tapasztalna ilyen vidám hangulatot, Miniszterelnök úr! Nem gondolt arra, hogy abból az 1600 milliárd forintból, amiből most nyugdíjas szavazatokat vásárolnak, esetleg az egyetemisták is kaphatnának valamit?”

“És vajon menyi adó visszatérítést fog kapni jövőre a 3 gyereket nevelő vidéki család akik “csak” bruttó 250 ezret keresnek? (és örülnek hogy találtak munkát)
Ja mert hogy a Fidesznek a család az első ! (Don Vito Corleone) ”

“Szánalmas…gyomorforgató…Mi lett önből …..? Vagyis talán inkább ki ? a fiatalkori önmaga mit szólna a mai jelenkori avitt, ódon emberhez…1998,2010,2014 a Fideszre szavaztam….Ma már kifejezetten ön miatt , ez nem fog előfordulni….Bárki , csak ne ÖN !!! egyes szám első személyben osztogat…visszataszító….”

“….milyen jó,hogy nem kell mindenkinek megfelelnie….A sok pénzügyi “szakembernek” és ” megmondóembernek”biztosan szebb lett a napja!”

“Ez már a “Hellóröfik 2″ ? Vagy Helló rXfik nemtom”

“jó ez a bor reklám, kb 1 millió ember van bajban az alkoholtól, a többi pedig gyenge szöveg, 80 ezer?”

“Jobboldali vagyok, mindig is az voltam de màr én is azt mondom hogy normàlis nyugdijat kéne adni az idöseknek és nem 13. havit kéne osztogatni vàlasztàsok elött…de még ezzel együtt is a fidesz a kissebbik rossz..”
“11 évig hol voltál, mikor dübörög a gazdaság, és mégse kaptak a nyugdíjasok 13 havi nyugdíjat! Volt itt pénz mindenre is… , miért nem voltál a “szeren”?

… és jött a “jó Deák Dániel”, hogy valami pozitiv is legyen a hozzászólások között:

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

orbán

About Author

Comments (3)

  1. […] király: volt egy olyan, hogy nyugdíjprémium, amit kaptak Feri Bátyám. Megjött az a nyolcvanas már? Feri Bátyó: persze édes Király […]

Szólj hozzá!