Orbán pakkot kapott Amerikából!

Rick Perry, az Egyesült Államok energiaügyi minisztere nem bízta a magyar postára, ami mostanság iszonyúan túlterhelt az elsőbbséggel kézbesítésre váró nemzeti konzultációs levelek kihordásától, személyesen hozta ajándékát a magyar miniszterelnöknek.

Ki mint vet, úgy kap…..

A közép-európai régió energetikai kérdéseiről és a magyar–amerikai kétoldalú kapcsolatok alakulásáról tárgyalt kedden Orbán Viktor és Rick Perry, aki tudja mi illik és mi kevésbé, nem jött üres kézzel. Orbán közösségi oldalán tudatta, hogy mit kapott:

A kedd délutáni tárgyaláson – amelyen részt vett David Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke is – általános politikai kérdéseket is érintettek.

Megállapították:

a történelmi tradíciók és a keresztény gyökerek a modern kormányzásban is fontos szerepet kell, hogy kapjanak.

Egyetértés volt abban is, hogy Magyarország és Közép-Európa elemi érdeke az energia-diverzifikáció, vagyis hogy a térség minél több forrásból juthasson energiahordozókhoz.

Arról nem szól a fáma, hogy Orbán hazavitte-e az ajcsit, vagy dolgozószobája mélyén lapozgatta azt. Azt sem taglalják, hogy ő mivel lepte meg az ajándékozót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük