Orbán nótát rendelt Pataki Attilától - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán nótát rendelt Pataki Attilától

Interjút adott Orbán Viktor miniszterelnök a Miskolc TV-nek, ahol azt fejtegette, hogy Magyarország előtt ma két út áll: vagy nemzeti kormány lesz, vagy Soros emberei alakítanak kormányt. Hódmezővásárhelyről, mint “vészcsengőről” emlékezett meg. Pataky Attilának – akit nem hagy az út szélén – is van ajánlata.

Hirdetés

Bocs, de Orbán az igazi Soros-ember, nem?

Gyurcsány: Hódmezővásárhelyen a választók elsősorban a kormánypártok ellen szavaztak

Orbán azt mondta, ha “Soros György emberei” alakítanak kormányt, akkor Magyarország bevándorló országgá válik. Miskolcon szerinte az emberek tudják, pontosan tapasztalták korábban, mi az a bevándorlás. Hozzátette, a migránsok mindig nagyvárosokba mennek, “a gettók, a no-go zónák” ott alakulnak ki, “a párhuzamos társadalmak”, az együttélés minden nehézsége ott jelenik meg. Orbán két várost látott veszélyben egy migránsbarát kormány alakulása esetén, Budapestet és Miskolcot.

“A magyar választás során egy olyan kérdésről kell dönteni, ami egyszeri és jóvátehetetlen, ha elhibázzák, nem lehet többet kijavítani, ezért nagyon észnél kell lennie mindenkinek, hová adja le a voksát

A miniszterelnök szerint Hódmezővásárhely kapcsán nem megijedniük kell, hanem megérteni belőle, hogy mit kell tenni. Úgy véli, tartottak egy önkormányzati kampányt, jó jelöltjük volt, szép munkát végzett az alpolgármester, férfiasan küzdöttek, becsületesen harcoltak, a munkát elvégezték. A jövő érdekében pedig együtt kell működni, mert minden magyar polgár fontos.

Ilyenkor mindig így érzi, aztán négy évig csak a “magafajta” a lényeges.

A miniszterelnök szerint áprilisban a végén két lehetőség marad: bevándorláspárti vagy azt ellenző jelöltből lehet választani. Ő az embereknek bölcsességet kívánt a döntéshez.

Az uniós források szerepére vonatkozó kérdésre úgy reagált: mindig meglepődik, hogy amikor az ország végre felegyenesedhetne, van teljesítmény, amire büszke lehetne, azt hallják, hogy ez nem az országnak, hanem az uniós forrásoknak köszönhető.

“Ugyan már”, ezek a források négy milliárd eurót jelentenek egy évben, az ország teljesítménye pedig több mint 110 milliárd euró

Azt ígérte, Brüsszelben, ami egy harcos hely, “állni fogják a sarat”.

Orbán: Helló Brenzo, hogy vagy?

“Miskolc a legbiztonságosabb város Európában”

“Ez egy munkára épülő város, az ipari munka tette naggyá”

Becsületbeli ügynek is tartja, nem azokban a városokban kell nagy sikereket elérni, ahol a hagyományok is erre predesztinálnak, hanem ott, ahol nagyon mély volt a visszaesés a rendszerváltás után.

Saját terep

Nyitrait vegyenek, olcsó a Nyitrai! – Orbán házalóügynöknek állt

Orbán ellátogatott a diósgyőri stadionhoz is, amit szívügyének nevezett, és kitért arra, hogy a város futballcsapata miatt is tisztelője Miskolcnak.

A Diósgyőr az mégis Diósgyőr, egy több mint 100 éve alapított klub és nagy dolog, ha valami 100 évet túlél a mai modern világban.

Nyugat-európai mércével is az mondható, Miskolc egy olyan várossá vált, ami szép jövő előtt áll. Szerinte az Edda együttes énekese,

Pataky Attila lassan megírhatja a visszatérek Miskolcra című slágerét.

(forrás: hvg)

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.