Orbán punnyadni megy, de vészjóslón ígéri: visszatér!

Orbán Viktor nyaralni megy. Érdemes most szabadságra menni, hiszen, aki napra pontosan megtudta jósolni, hogy mikor lesz vége a járványnak, annak nem jelenthet gondot néhány hét fokra pontos időjáráselőrejelzése sem. Bár azt nem tudjuk, Ő milyen hőfokot preferál!

Úgy tűnik, Orbán Viktor a napi rendes harcban megfáradtan nyaralni készül, ám mielőtt teletömi aktuális hátizsákját és nyakába veszi az országot-világot, még megsuhintotta “visszatérek”-ostorát.

A cseppet sem kétértelmű poszt

Orbán-összes ellenzékalázása a parlamentből…..

A miniszterelnök egy videót posztolt, ami mellé azt írta:

A vadászszezonnak vége. Szeptemberben folytatjuk

A hozzászólásokból.   – kiakadt a szervilitásmérő

“Ragyogó frappáns válaszok, Orbán Viktor miniszterelnök úr jelenléte úgy tűnik zavaró az ellenzéki tábor számára, teljesen lefagynak, egy kérdést azért illene tudni megfogalmazni ahhoz, hogy megválaszolható legyen…”

” Kedves miniszterelnök úr! Addig örüljünk míg ilyen buta-suttyó ellenzéki pártok vannak… tuti ön lesz a befutó 2022-ben is!!!”

“Igen! Ismét felmosta mindenkivel a padlót. Gratulálok, Miniszterelnök Úr! Kellemes pihenést, várjuk a további, izgalmas bejelentkezéseit nyáron is. (Bocsánat, hogy félóra késéssel kommenteltem, dolgom volt.”

“Köszönjük az emberfeletti munkáját drága miniszterelnök úr! A Jóisten áldja meg önt! Nagyon jól beszél! A valaha élt legjobb miniszterelnök!”

napirend előtti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük