Orbán rákéredzkedett Liu Shaolin Sándor olimpiai aranyára

Orbán kommunikátorai elintézték, hogy Liu Shaolin Sándor magyar olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó  vele közös képen feszítsen. A miniszterelnök úgy használta fel  a fiatal élsportoló hajlandóságát, hogy a kép mellé készített klip végén kijelentette: “Kettőnknek van egy olimpiai aranya! Az azért nem kevés!”

Orbán, a nemzeti Humor Herold

A rendkívül frappáns kommunikációs csapat nem először próbálkozik azzal népszerűsíteni “termékét”, hogy olyan emberek társaságában fényképeztetik, trécseltetik, akik teljesítményükkel szimpátiát vívtak ki maguknak. Láthattuk már Chuck Norris oldalvizén “boksz-beállásban”, – akkor azt a sportot favorizálta éppen – Arnold Schwarzenegger árnyékában mellékszereplőként a néhai Vajna András házában “izomagyazni”, Törőcsik Mari farvizén és most, hogy az igencsak vitatható és hazánkat irdatlan időre -Kínának- eladósító vasútmegállapodás negatív felhangjait akarják tompítani, Liu Shaolin Sándor magyar olimpiai bajnok gyorskorcsolyázót használják a “nemes” célra.

Az apropó az lehet, hogy Liu Shaolin Sándor apai ágon kínai származású, szeretik kerítésen belül és kívül is, hiszen hatalmas teljesítmény áll mögötte: az 5000 méteres magyar váltó tagjaként szerzett olimpiai bajnoki címet a 2018-as téli olimpián.

“Korcsolya és stopli”

Orbán közösségi oldalára a fenti felirattal posztoltak képet. Azt nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a “korcsolya” kire utal, de a magyar miniszterelnökre tényleg ezt az egy jelzőt találták? “Stopli”?

Tovább is van…..

Ha lúd, legyen elhízott! Az amúgy is minden Orbán.mozzanatot megörökítő stáb kamerát ragadott és igyekeztek könnyed, beszélgetős pár percet forgatni, majd összevágni. Így sikeredett:

Az “Ázsia express 2.0” címet viselő klipben szerepel egy nyitott, vidám srác és egy itt-ott rángó éltes “fiatal demokrata”(?), aki nem mindig képes figyelni beszélgetőtársára az 56 másodperc hasznos anyagra sikerült néznivalóban.

Megkockáztatjuk, hogy a hét mondata – amit viccesre próbáltak venni, kevéske sikerrel – az utolsó másodpercekben hangzik el a miniszterelnöki szájból:

“Kettőnknek van egy olimpiai aranya! Az azért nem kevés!”

Ez nem lehetett olcsó! – Orbán sofírozta Chuck Norrist…

Orbán Viktor: itt házalok…..

Mi köti össze Orbánt, Vajnát és Schwarzeneggert? Ki más mint Vajnáné, a Timi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük