Orbán számíthat a Kétfarkú Kutyákra! – összekalapozták!

Arról gondolom minden honpolgár értesült, hogy szegény, miniszterelnökünk, Orbán Viktor vagyonbevallásában őszintén -ahogy azt tőle megszokhattuk- bevallotta: anyagi gondokkal küzd.

Ki számított ekkora füllentésre?

A Kétfarkú Kutya pártban úgy döntöttek, hogy az mégsem járja, hogy egy átlag háztartásnak -mint azt Matolcsy jegybank-elnöktől megtudhattuk- milliós megtakarítása van, addig az ország első közszolgájának üres a zsebe.

A gondolatból tett lett…, de ne szaladjunk ennyire előre!

Egy éve ilyenkor 1,39 millió forint, másfél éve pedig 965 ezer forint lapult Orbán Viktor bankszámláján, tavaly év végére azonban mind egy szálig elfogyott a 2019 évről frissen benyújtott vagyonnyilatkozata szerint.

Ha azt gondolná, hogy esetleg elírásról van szó, megnyugtathatjuk, a HVG utánakérdezett és Havasi Bertalan azt válaszolta, hogy

“A hatályos törvények szerint a vagyonnyilatkozatban a mindenkori képviselői alapdíj hathavi összegét meghaladó pénzintézeti számlakövetelést kell feltüntetni; Orbán Viktor esetében ez a megtakarítás jóval alacsonyabb összegű, akárcsak tavaly.”

A miniszterelnök ingatlanjaiban továbbra sincs változás: a XII. kerületi Cinege utcai és a felcsúti házon kívül nem vett újabbat, és sem autó, sem értékpapír, sem egyéb ingóság sincs továbbra sem a nevén.

Orbán Viktor miniszterelnöki fizetése – bár ezt sosem írja be a bevallásba – bruttó 1 millió 507 ezer forint.

De vissza a Kétfarkúakhoz….

Közösségi oldalukon adtak hírt az alábbiról:

“Nekünk kellemetlen, hogy ennyire szegény a miniszterelnök úr, úgyhogy küldünk neki pénzt. Reméljük nem okoz problémát, hogy ezt a fajtát csak az illegális bevándorlás támogatására szabad költeni. Az úgyis mindig jól jön.”

Ha Ön is úgy gondolja,

hogy segíteni szeretne az ország- és pártvezetőnek, hajrá! Borítékot elő -ne fárasszuk az amúgy is túlterhelt postásokat- és had szóljon!

Egy hozzászólás itt: “Orbán számíthat a Kétfarkú Kutyákra! – összekalapozták!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük