Orbán szerint a horvátok focisikere az övé is – erről ők is tudnak?

Orbán Viktorra tényleg ráfér a közösségi oldalán sejtelmesen beharangozott “áció”, mára úgy véli, Horvátország sikeres szereplése a foci világbajnokságon valahol az övé.

Nem adjuk fel….

A magyar miniszterelnök nem hagyja zavartatni magát a tényektől. Az ő tévéjében azt látta, hogy ugyan Horvátország játszott meccset, de a magyaroké is a dicsőség.

A szerdai horvát-angol (2-1) vb-elődöntőről, illetve a vasárnapi döntő várható eredményéről is kérdezték Orbán Viktort a NATO-csúcs előtti interjúban. A miniszterelnök az M1 riporterének azt felelte,

“mivel Magyarország mindig is a Duna-menti futballkultúra része volt, persze a horvátok sikere a horvátoké, de egy kicsit úgy érezzük, hogy abban mi is benne vagyunk.”

Ez a régió dicsősége is, még ha most a horvát zászlót is kell a magasba emelni.

A miniszterelnök teljes szívvel szorít a döntőben a horvátoknak, nem csak azért, mert szomszédaink és barátaink, hanem azért is, mert

azt a futballkultúrát képviselik, amihez mi is tartozunk – még ha ma meg sem közelítjük azt a szintet, amire ők képesek.

És a legfőbb érv amellett, hogy köze van – mint mindenhez, ami jó – a sikerhez:

“…ez mégis csak a mi kutyánk kölyke…”

Hont András hozzászólása:

Álhír – egyelőre – Breyer Gábor tollából:

“Rendkívüli kormányülés döntött arról, hogy a Puskás Akadémia még az őszi idény előtt megvásárolja a horvát válogatottat. Orbán Viktor az ügy érdekében felajánlotta teljes, mind a 700 ezer forintnyi megtakarítását, valamint az eddig legtöbbet viselt nadrágját is.”

Mit keresett az Orbán-gyerek Erdogánnál? – Felházpap, vagy focidrukker minőségében volt jelen?

Életemet egy jegyért a döntőre! – kinek mit ér meg a foci?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük