Orbán szerint van Vona-Gyurcsány paktum

A kormányfő azt mondta, hogy 1990 óta nem volt ilyen fontos a parlamenti választás: ha nem ő nyer, kevert népességűvé válik Magyarország. A Vona-Gyurcsány paktum szerinte létezik, amire a legjobb bizonyíték, hogy a Jobbik nem szavazta meg a bevándorlásellenes alkotmánymódosítást.

Pénteken régi barátjánál, Bayer Zsoltnál járt a kormányfő az Echo TV-ben, de a beszélgetés felvétele csak vasárnap este került adásban Mészáros Lőrinc televíziójában.

A Bayer Show természetesen a Fidesz ezerszer ismételgetett paneljeinek felmondásáról szólt, de azért akadt benne egy-két figyelemre méltó részlet is.

Azt mondta, 1990 óta nem volt olyan fontos választás az ország életében, mint a most következő.

„1998-ban ki tudtuk javítani a Bokros csomagot, és 2010-ben is még vissza lehetett hozni a Gyurcsányék által csődbe taszított országot. Mindig bízhattunk benne, hogy majd kijavítjuk. Most viszont, ha elhibázzuk a választást, és bevándorlóország leszünk, akkor a kevert népességű Magyarországot már nem fogjuk tudni visszaváltoztatni. Aki bejön, itt marad” – mondta a miniszterelnök, aki szerint nagy lehetőség előtt áll az ország, mert tanulhat még Nyugat-Európa rossz példájából.

Az interjú vége felé még felmondott néhány fontos kampányszlogent. Kijelentette például, hogy Vona-Gyurcsány paktum létezik, amire a legjobb bizonyíték, hogy a Jobbik nem szavazta meg a bevándorlásellenes alkotmánymódosítást, és ezzel bekerült az akolba, amit Soros György finanszíroz.

Orbán szerint az ellenzék ugyan esetlennek látszik, de komoly erők állnak mögöttük, akik tolják, finanszírozzák őket.

„Nekünk Magyarország az első, és vannak Soros jelöltjei, akiknek valami más. Akinek Magyarország az első, az ne maradjon otthon. A sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is.”

(Forrás: 444)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük