Sorting by

×

“Egy szenvedélyed van: a cumiztatás!” – Kiakadtak a kommentelők Orbán legújabb Sztahanovista-jelentésén

Orbán Viktor következetes ember, ha Ő egyszer azt mondta, hogy felvirágoztatja Magyarországot, akkor az fel lesz virágoztatva. Ettől -ha törik, ha szakad, ha tombol a Covid a népőrjítésnek köszönhetően, ha nem- a valóság tényei nem tántorítják el, megy a maga-kijelőlt úton. Igen  ám, de a két lábbal itt élők másként látják….

Szerdai Orbán-kinyilatkoztatás

“Miközben a mi politikánkkal az is jól jár, aki nem ránk szavaz, a baloldal politikájával azok se járnak jól, akik rájuk szavaznak.”

A feketeleves….

A hozzászólásokból úgy tűnik, ezt csak Ő és a vuduzottak érzik így:

“Ez melyik párhuzamos univerzumban történik? :)) mert itt biztosan nem!”

“Ehhez képest az utóbbi 10 év a leszakadásról szólt, a béka segge alá kerültünk gazdaságilag, az államadósság elleni harc jegyében történelmi rekordon van az államadósság vagy 8 éve..”

“Hát a bányász béka segginél vagyunk.”

“Valahogy nem érzi az átlag munkásember a színvonalas életet alattatok se. Parasztvakítás, jövőre takarodjatok.”

“A demokraciaban a tobb pártrendszer elfogadása evidencia, mind pártpolitikai értékrendben , mind a más – más partokat preferálo választók szabadakaratu dontési szabadságának tiszteletben tartásával azzal, hogy a mindenkori hatalom a saját érdemeivel kampányoljon, ne mások mocskolásával, vagy jósként vizionálva más pártok jövöbeli negatív tevékenységét, lejáratási szándékkal.”

“Egy szenvedéllyed van a cummiztatás dili🤡🤡🤡🤡 Mondjuk azt jól csinàlod”

“Magyarország lakossága 10.millio körüli, de Önök a csúcsra csak 1,2,%-át a lakoossagnak akarjak juttatni Miniszterelnök Úr. 60-70%-át élni hagyják, a maradek 30 %-kal nem torodnek, csak az országgyűlési választások időszakában, min szavazo szam érdekli vagy nem érdekli a Budai Varban. A Fidesz uralkodik, es a népét nem szolgálja, csak szoban”

“Hajrá, ismét csúcson a napi covid halálozás szám! Előre a 60 ezer covid halottért (még csak 32500-nál tartunk, de meredeken ível felfelé az elhunytak száma, és SEMMIT sem tesztek)”

“gratulálok annak,aki ezt a süketelést még beveszi neked!🤦‍♀️ a csúcsra…te már legalább ott vagy! minden szempontból.”

“a fizetések vásárlóértékét juttasd a csúcsra. Mert a béka se@ge alatt van. Ani nem mondta? egyre több pénzből egyre keveebbet lehet vásárolni!Vagy Aninak ez nem számít?”

“Csúcsra járunk, miközben Europa legalacsonyabb fizetését és legmagasabb árait nyögjük lol ”

“Olvassa még valaki rajtam kívül ezeket a hatalmas túlzásokat? Teljesen olyan mintha mosná az agyam. Mintha egy szektás csoportot követnék.🙄Kicsit elvitte magát. Pedig kezdtem megkedvelni.”

“Ez jól hangzik, de nem igaz! Más kérdés, hogy elmosódtak a határok jobb és baloldal között. M-ZP polgári demokrata és konzervatív, OV màr rég nem,sőt, kifejezetten bolsevik módszerekkel kormányoz.”

“Feljuttattál az eladósódott, kiárusìtott országok legmagasabb csúcsára!!!!”

“Európa migrànsai vagyunk, legalacsonyabb fizetések, legmagasabb infláció, legrosszabb valuta… Kanyarban előztünk,nem nagyon sikerült..”

“Na onnan szép leesni. Jegenyefák sem nőnek az égig.”

Kapcsolódó

Csak úgy, hátha….

Foró: Cseri László

"Egy szenvedélyed van: a cummiztatás!" - Kiakadtak a kommentelők Orbán legújabb Sztahanovista-jelentésén

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.