Ajaj! Orbán titokzatos meglepetésre készül? – Beindult a találgató-áradat!

A nagy számok törvénye alapján, abból nem szokott jó kisülni, ha Orbán Viktor közösségi oldalán rejtélyes üzenet jelenik meg! Az érdeklődést fokozandó, szombat délelőtt a beók belengettek egy képet, amire a fogékony sokadalom fantasztikusabbnál fantasztikusabb megfejtésekkel állt. elő.

Ön szerint?

Az ötletelők szerint…

“Mit számít mit jelent! 2.9 E-nek tetszik! Oszt’ jónapot!”

“Ez valami olasz valogatott logoja😂? Mi a fitty fene ez? Valaki valamit tud errol a V beturol?”

“Egy olyan videót vártam pedig, amiben kimész az utcára, és nem találsz senkit, aki huhogott volna a meccsen.”

“Egyszerűen fenomenális! A rejtett üzenet az olasz nemzeti színek sorrendjének megforditásával a magyarok sziriuszi származására utaló, szakrális Mimagyarok életérzést kifejező “V” kokárda – melyet már 5000 évvel ezelőtt az ősmagyarok beprogramoztak lófej alakú kristály tömbjeikbe mérhetetlen tömegű kultúr kincseikkel egyetemben – újra harcba küldésével győzni fogunk! (az ellenséget pedig a drágaaranyos miniszterelnök úr majd megtalálja nekünk, ahogy ezt eddig is tette) Hajrá Magyarország!”

“Hajrá Fidesz csak Orbán miniszter elnok úri ember maradjon tovabbra”

“Sajnos én se látok lofaszt se ebből mart csak azért sem mert harminc év ledolgozot munka viszony után sajnos szürke hályog miat szép lassan megvakulok és hiába lenne megoldás kezelés nem jutok hozzá harminc év után először lenne szükségem eláttásra hogy kapjak Visza valamit a befizetése Tb után de egy éve várok váró listán a honvéd kórházban. Hiába vagyok még munka képes koru szép lassan semire nem leszek jó. 47 évesen mehetek segélyért sorba állni köszönöm szépen miniszter elnök úr.”

“Na! Szintet lépett! Még Ràkosi sem csinàltatott a nevével logót! Fidesz hîvőknek kitűző lesz? Aki nem hordja annak coki!!”

“Hát, sok az erőt jelképező pirosból, egy kicsit kevesebb a reményt jelképező zöld és elenyésző a hűség fehérjéből. Szabatos.”

“Bevette a főni a VIAGRÁT és azt szeretné hogy NE zavarjuk! Érthető.”

“Vikflix! Kormány közeli videók stream-elésére lesz alkalmas.

Kapcsolódó

 

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ajaj! Orbán titokzatos meglepetésre készül? - Beindult a találgató-áradat!
illusztráció: V.K.

One thought on “Ajaj! Orbán titokzatos meglepetésre készül? – Beindult a találgató-áradat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.