Sorting by

×

Orbán törvénye, avagy Iványi Gábor és a pécsi átvilágítás

Orbán mélységesen erkölcstelen, becstelen rendszere jogot, a törvényt teljesen kiforgatja magából. Valós rendeltetését eltagadva, csak arra használják, hogy a saját hatalmukat, gazdagságukat növeljék vele, ezek kívül az ellenzék elnyomására. Erre példa a sztrájkjog rendeleti korlátozása a pedagógusok esetében, illetve az Iványi Gáborékkal a napokban történt eset.

A NAV kivonult harminc emberrel házkutatást tartani Budapesten az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai épületébe és házkutatást tartottak. A közlemény szerint költségvetési csalás miatt nyomoznak, mert Iványiék nem fizették be az alkalmazottaktól levont SZJA előleget és a járulékokat az államkasszába.

Nem tudom, ebből mi a valóság

De ha igaz a közlés, akkor 3 milliárddal tartoznak az államnak. De gusztustalan a rendszer. A Strasbourgi Bíróság döntésére tekintettel 2017 óta évi minimum 2 milliárddal tartozik az Orbán maffia által vezetett magyar állam Iványiéknak, mert nem fizetik ki azt a pénzt, ami mint egyháznak törvény szerint jár. Ha megkapták volna, abból fizethettek volna mindent.

Iványi szó szerint ingét, gatyáját odaadja ez első szegény embernek, aki kérve nyújtja felé a kezét. Taníttatja a lehetetlen helyzetben élő kisgyerekeket, enni ad nekik a téli fagyok idején is és meleg szobát.

De mi lenne akkor, ha kifizették volna a pénzeket, amiket szamon kérnek rajtuk?!

A befolyt léből jól élhet Rasika és az ifjú Tiborcz herceg Marbellán is! Van miből költeni! A Matolcsy gyerek meg tárolhat a garázsban még százmilliós nagyságrendben Ferrarikat. A lopott közpénzből.

Orbán a törvényt rendeltetésétől eltérően, zsarnoki hatalma fenntartására használja. Képmutató módon hivatkozik a közvagyon megkárosítására, de a saját szolgái mást se tesznek, mint nyíltan zabrálnak naponta. A jogszabályokat a saját brancs esetében persze nem alkalmazzák.

“Vidd csak a lét, ha jól esik! Egy a szempont, a mi szekerünket told, akkor tömheted a zsebedet gátlástalanul!”

A pécsi átvilágító ügyvédek most un. pótmagánvádat emelnek egy ügyben,

amiben a Bánki Erik fideszes politikussal, a parlament gazdasági bizottsága elnökével jó kapcsolatot ápoló pécsi ügyvédnő sikkasztásának gyanújáról van szó. Még a pécsi fideszes korszak alatt áron alul eladtak egy belvárosi szállodát, de a vételár nem érkezett be a város vagyonkezelő cégéhez, hanem az említett ügyvédnőhöz került letétbe, aki nem számolt el vele, nem utalta tovább a cégnek. Csak akkor kezdett valamit intézkedni az elszámolás iránt, amikor már Péterffy ellenzéki polgármesterék elkezdték kérdőre vonni, hogy hol a pénz.158 millió forintot sorsát keresik az átvilágító ügyvédek.

A nyomozás során kiderült pl. a következő:

”Az ügyben kirendelt revizor viszont kimutatta, hogy az ügyvédnő már korábban levette a számláról a PVH pénzét, holott arra nem volt engedélye az őt alkalmazó cégtől. A revizor megállapította, hogy a letéti számla bankkártyájával az ügyvédnő rendszeresen vásárolt hiper- és szupermarketekben, s fizetett a kártyával benzinkúton, virágboltban, étteremben, kávézóban, fodrásznál, taxiban, szoláriumban, és számos alkalommal több millió forint készpénzt is felvett.”

-adta hírül a Népszava.

Tudni kell, hogy az ügyvédi letét szent

Azt az ügyvéd nem használhatja saját célra, csak a letéti szerződésben megjelölt személynek adhatja ki, csak az ő rendelkezése szerint használhatja fel. Arról se volt szó akkor még, hogy ez az ügyvédet megilleti munkadíjként. Erre csak a bűnügy kirobbanása után kezdtek hivatkozni. Százmilliós nagyságrendű pénzek sétálgattak ki-be a letéti számláról! Bánki Erikhez köthető személyek utaltak pénzt a csökkent tartalmú, ügyvédi letéti számlára és az ügyvédnő ekkor kért igazolást a banktól az ügyvédi kamara számára, hogy megvan a pénz. Ezután újra kevesebb pénz lett hirtelen a számlán!!!

Aztán jött a rendőrség és a sikkasztás miatt indult eljárást megszüntette, Polt ügyészsége pedig a panaszt elutasította. Az átvilágító ügyvédek most un. pótmagánvádat emelnek és elviszik a bíróságra az ügyet, ahol ők maguk képviselik a vádat a sértett megbízásából eljárva.

Ide jutott a Fidesz mocskos állama. A törvény Iványiékra kötelező még akkor is, ha az állam maga lopja meg őket személyesen. De a Fidesz közeli emberek törvénytelenségei fölött szemet hunynak.

”Csak így tovább, hiszen minket szolgálsz!”

Na ennek véget fogunk vetni április 3-án! Mindenki oda kerül majd, ahova való. Iványi az élő nemzeti nagyságok sorába, a tolvajok pedig a vádlottak padjára!

Kapcsolódó

 

Orbán törvénye, avagy Iványi Gábor és a pécsi átvilágítás

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2022.02.26 - 15:34
  Közvetlen hivatkozás

  Iványi cipője sarkáig sem ér fel orbán és tolvaj bandája. A pécsi marcsika is pontosan odavaló figura! Ugyanakkor még ezek kérdezik ártatlan pofával, mi az hogy jogállamiság! Nincsenek nyomdafestéket tűrő szavaim ennek a galád bandának és folyamatos jogtipró magatartásuk leírására. Börtönbe velük!

  Válasz
 • 2022.02.26 - 18:16
  Közvetlen hivatkozás

  Nem ismerem Dr. Surányi Jenőt , az előttem hozzászólót , de minden szava igaz .
  Április 03- án pedig el lehet dönteni , hogy kell-e nekünk olyan miniszterelnök , aki azzal a Putyinnal parolázik , aki most ezt az emberiség elleni bűntettet az ukránokkal szemben elköveti . Jó érzésű , tisztességes ember ezt már tényleg nem akarhatja . Legalábbis nagyon remélem …

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.