BulvárKiemelt hírek

Orbán úr! Tudja, kivel ölelkezett és fényképeztette magát? Nem tudom, melyik a gázabb eset: ha tudja, vagy, ha nem!

Orbán úr! Tudja, kivel ölelkezett és fényképeztette magát? Nem tudom, melyik a gázabb eset: ha tudja, vagy, ha nem!

Orbán Viktor szép számmal osztott meg közösségi oldalán fotókat arról, ki mindenkivel haverkodott, ölelkezett a kötcsei bulin. Volt köztük szemzacskónyomogató kerekesszékes néni, aki Istenként nézett a miniszterelnökre, nem hiányoztak a helyes kissrácok, a holdudvar celebjei is képviseltették magukat, de volt egy pasi, aki diszkréten olyan pólót csináltatott a jeles alkalomra, amin elől-hátul Orbán képe díszelgett, alatta a szöveg: Európa vezetője (“the leader of Europe”). Ő az alábbi történet főszereplője.

Mindegy ki, csak imádjon!?

Minden bizonnyal a Fidesz-stábnak ismernie kellett minden meghívott “hátterét”, amiből az következik, hogy akik meghívót kaptak Kötcsére, azokat a párt érdemesnek tartotta a haverkodásra. Fent említett “orbán-póló” férfi nem híres, de hírhedt: Szilágyi Ákos, 1993 óta New Yorkban (is) él, nem mellesleg ő alapította 2002-ben a New York-i polgári kört. A polgári köröket Orbán Viktor a 2002-es választási vereség után hívta életre (mert “a haza nem lehet ellenzékben”) és egy ideig ő maga szervezte, mint afféle aktivistahálózatot. A körök 2006 után, de különösen 2010 után eljelentéktelenedtek – írta róla a HVG.

Szilágyi Ákos nem pusztán fideszes, de keményvonalas tagja a New York-i magyar közösségnek, a Fidesz- (illetve KDNP-) közeli Vasárnap.hu áprilisban vele készített interjújában már-már szélsőjobbos megközelítésben beszél arról, hogy milyen, a fehéreket ért atrocitásokat tapasztalt Dél-Afrikában, továbbá közkeletű összeesküvés-elméletekkel (ld. pl. deep state) tesz hitet Donald Trump elnöksége mellett, és persze Joe Biden elnöksége ellen. További részletekért kattintson a HVG-re.

Szilágyi kacskaringós életútjáról több ízben beszámoltunk:

Szilágyi Ákos Szombathelyen született, 1992-ben ment ki Amerikába. Fogtechnikusként helyezkedett el, majd 2006-2009 között bedolgozott önkéntesként az egyik amatőr szélsőjobboldali New York-i magyar televíziós csatornának is.

A szellemiségükre jellemző, hogy a 168 óra újságot 168 tórának nevezték. 2009-ben főnöke kérésére távozott.

2015-ös interjúban, amit egy magyar lapnak adott azt állította, hogy még mindig a kinti tévé munkatársa:

A fenti poszt legfontosabb része:

További részletek:

 

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Orbán úr! Tudja, kivel ölelkezett és fényképeztette magát? Nem tudom, melyik a gázabb eset: ha tudja, vagy, ha nem!
illusztráció: V.K.

Comments (2)

  1. Jellemzö egy nárcisztikus alja kis mocskos beképzelt sötét muzsikus, aki azt hiszi valaki !!!!!

  2. Marta Brash

    Valamint a riportjai vegen o gyujti ossze a mekis ures papirdobozokat, felmossa a padlot, es utolsokent leoltja a villanyt tavozaskor. Milyen nagyszeru ember o – pont ilyen polihisztorokkal van most is korulveve a fo”ni, mint kosalala, szijjaspetya – aki aztan a lelegeztetotol a vakcinaig mindenhez is ert….:) Szanalmas…

Szólj hozzá!