Orbán tudni akarja, hol volt 15 éve! Megmondja neki? - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán tudni akarja, hol volt 15 éve! Megmondja neki?

“Te hol voltál, Viktor” – kérdezett vissza nem kevés éllel Deutsch Tamás párttárs a kommentelők között. Úgy tűnik, beindult a beharangozott emlékhadjárat az őszödi beszéd évfordulóján.

Hirdetés

15 éve történt

Az ember soha nem felejti élete fontos, meghatározó eseményeit. Nem hiszem, hogy sokunknak tartozik ezek közé, hogy éppen hol volt és mit csinált, amikor először elhangzott Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde!

“15 éve történt. Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet?”

A kommentekből

“Legalább őszinte volt! Most mi van az??? alaptörvényt újra kell írni! Hazugságban élünk! Alkotmányellenes az alaptörvény! Az Orbán rendszer törvénytelen!”

“És te mikor ismered el? Apám miat kárpotolsz vagy annak a 30e embernek hogy tervezel segiteni? Illetve aki amiat halt meg mert a korházba csak covid volt? Gyalázat egy ember vagy!”

“Én aznap akasztottam életem legnagyobb órabérét, mert hívtak provokátornak amit úgy ahogy ki is fizetett Kubatov”

“Fontos erre milliokat kolteni ami senkit sem érdekel igen nagyon fontos. A fidesznek 6 oszodi beszede volt mar kb megsem erdekel senkitxd”

“Kicsit gáz, amikor 15 év után még mindig csak ennyit tudtok felmutatni… Mellette elloptatok csak idén több 1000Mrd forintot… Tavaly is elment “járványügyi védekezésre”, közbeszerzésre egy hasonló összeg. Akasztani való banda, akinek még csak annyira sem rebben a szeme, mint Fletónak…”

+ 1

Gyurcsány-reakció

Kapcsolódó

orbán

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.05.26 - 14:49
  Közvetlen hivatkozás

  Gyurcsány orbánhoz képest egy ma született bűntelen csecsemő. Még embert/embereket nem hallottunk annyit hazudozni, mint orbánt, és a bandáját. Hogy nem szakad rájuk az ég

  Válasz
 • 2021.05.27 - 08:45
  Közvetlen hivatkozás

  Még SZDSZ tagként arra gondoltam, aztán egy jubileumi alkalommal hangot is adtam neki, hogy de jó lenne, ha Gyurcsány is tag lenne nálunk!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.