Városi kurír
A napi fontos.

Orbán újabb nemzeti konzultációval támad

0 46

Orbán bejelentette, hogy új ciklusa fókuszában a 30 év körüli magyar nők vannak, megállapodna velük. A dolog 50%-ban rendben van, hisz ő már akarja. Ennek elérése érdekében indítja első konzultációját a nemzettel, aminek eredményére hivatkozva megteheti, amit csak akar. Az eredmény borítékolható: ők számolják az ellenőrizhetetlenül válaszokat az eleve irányítottan feltett kérdésekre.

Újabb milliárdok a semmiért

A dolgot Rogán Antal újratöltött kommunikációért felelős közszolga jelentette be meghallgatásán. Azt is elmondta, hogy alá tartozik majd a kérdezz – felelek lebonyolítása. Úgy véli:

„egyetértési pontokat kell kialakítania a választókkal”

amit eddig is remekül csinált.

Orbán és a magyar szaporodási kedv 

A miniszterelnök most készül minimum 4 évre beköltözni a magyarok hálószobájába, nem elégszik meg azzal, hogy 2018-at a családok évének nevezte, majd jött az emlékezetes szerződéskötés és az is beszédes, hogy ha önálló tárcát nem is kap a családügy, az eddigi stratégiai kabinet kiegészül vele, így a terület mégiscsak megkapja a maga kiemelt helyét.

Üzenet a miniszterelnöknek: Ehhez a gyereknemzős dologhoz nem kell meghosszabítani Bicskéig…..

Így akarja felpörgetni a nők szülési kedvét a kormány

Cső Viktátor!..Tudod féleszű miniszterelnököm… – egy fiatal lány beint Orbánnak

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ