Orbán úr! Akit kétszer oltottak be, az egy beoltottnak számít a "kockás papírján", vagy kettőnek? - Nem jön ki a matek! - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán úr! Akit kétszer oltottak be, az egy beoltottnak számít a “kockás papírján”, vagy kettőnek? – Nem jön ki a matek!

Vessenek a mókusok elé, de valamit nem értek. Az Orbán-kommunikáció bejelentette, hogy a nyúl meghozza a két és fél milliomodik hazánkfiát is, aki megkapja a Magyarországon fellelhető vakcinakínálat valamelyikét. Azt azonban egyik megszólaló sem köti az orrunkra, -és amiről nem beszélnek, az kérdést vet fel-  hogy ebben duplán vannak benne a mindkét szurit magukban tudók, vagy -ahogy az logikus lenne- Ők egy beoltottnak számítanak.

Hirdetés

Azok a fránya számok….

Értem én, hogy egy országvezetőnek sokféle kívánalomnak kell megfelelnie és azoknak is a kedvére kell tennie, – főleg, ha egészen közelről érintett a dologban– akik másodszor kényszerültek bezárni a boltjukat, vagy éppen a vendéglátásban utaznak, szállodát, éttermet üzemeltetnek, és szem előtt kell tartania azt is, hogy a felelősségére bízott ország lakosai már nagyon szabadulnának a megszorításoktól, de…..

És itt a lényeg: mindezt sumákolás nélkül kell megtegye, hiszen a felelősség egyszemélyben az övé, hiszen Ő a főközszolga.

Megerősített kétkedésemben Rab László alábbi okfejtése:

“Most tényleg nem akadékoskodni szeretnénk (ugye a nyulat nem ütötte el?),

de hogy lesz meg a két és félmilliomodik beoltott, ha vasárnap reggel 2 235 731 volt az összes beadott vakcina, ám ebből a második dózissal is beoltottak száma: 891 002 volt.

Mindez azt jelenti, hogy április 3-án 1 344 729 fő volt beoltva Magyarországon.

Persze ha kettőnek vesszük azt, amikor egyvalaki mindkét oltást megkapta, kijöhet az, hogy 2,5 millió vakcinával oltottak az országban

De az, hogy húsvét utánra meglesz a két és félmilliomodik beoltott (ezt harsogta a jóember a videóban), nem igaz. Hogy a miniszterelnök máshogy számol, mint mi, az persze egészen más tészta.

De a cirka másfélmillióból akkor sem lesz két és félmillió, ha OV négy órát alszik, és reggel nyúl szalad át előtte.”

????????

Ön szerint Orbán miniszterelnök áll hadilábon a matekkal, esetleg rossz vagyok, mert kétkedem a soha nem linkelő szavában, vagyis számaiban, vagy újra egy gigamegvezetés zajlik?

 

orbán

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.