Jacht után jöhet a katamarán? Orbánt követve Szijjártó is kedvet kapott egy kis színháznézéshez - Városi Kurír

Sorting by

×

Jacht után jöhet a katamarán? Orbánt követve Szijjártó is kedvet kapott egy kis színháznézéshez

A minap Orbán Viktor posztolt képet arról, hogy megörökítse az utókornak, hogy lányával végignézett egy színházi előadást a Nemzeti színházban. Úgy tűnik, a kultúrprogram végigsöpör a Fidesz prominenseinek közösségi oldalán. Szijjártó Péter kissé áthallásos Szente Vajk-írta-rendezte darabot választott.

Hirdetés

Szijjártó az öltözőben…

“Most megy a Játékszínben A dominógyilkosságok. A külügyminisztert Lévay Viktória játssza. Kolléganő…”

Dominógyilkosság – Jachtról katamaránra?

“A darab  helyszíne egy katamarán, ahol a külügyminisztérium nyolc fontos embere készül egy könnyed hétvégét eltölteni.

Victoria, aki alig öt napja foglalta el a külügyminiszteri székét, örömmel fogadja a meghívást miniszterhelyettese, Barry hajójára, remélve, hogy így jobban megismerheti munkatársait. Egészen kellemesen indul az este, mígnem elő nem kerül egy levél. Innentől kezdve egészen másképp alakul a weekend, mint ahogy eltervezték.

Lassan kiderül, hogy senki sem az, akinek látszik, mindenkinek van valami rejtegetnivalója… És a tengerről egyhamar nincs menekvés…”

-írja a Játékszín a most bemutatott, Szente Vajk írta-rendezte darabról. Reméljük, jól szórakozik a miniszter és nem zavarja az áthallás sem.

varosikurir domino plakat.2e16d0ba.fill 400x600 1
fotó: jatekszin.hu

 

szijjártó

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Jacht után jöhet a katamarán? Orbánt követve Szijjártó is kedvet kapott egy kis színháznézéshez

  • 2021.06.07 - 11:32
    Közvetlen hivatkozás

    Végre színházba is eljutnak egyes kormány tagok, jobb későn, mint soha.,bár nehéz lesz bepótolni a jövő évi választásokig a tartalmas témákat, élményt, melyet a színház ad, mert ott bizony varázslat zajlik. Aki időben műveli magát,annak könnyebb a társas kapcsolat is, és maga az élet rendező elv is minőségileg többet ad,ezért jobban tud részt venni a kollektív életben is, sőt nagyobb hatással van a közösségre.Bár Vidnyászkyt bojkottálni kellene, mivel nagy az egója és álláshalmozó, de a kormánynak példát kell mutatni iránta hűsége jeléül, mivel ők emelték fel a rendezőt magas polcra. Én emberként nem ismerem el a rendezőt, mert ő akar bennünket magyarosítani,amikor mi már az általánosban hazafiak voltunk érzelmileg 10 éves korunktól. Nem győzök hálálkodni egykori összes tanáromnak, hogy érzelmileg megfogták gyermeki lelkünket az 1848-as szabadságharc eszmeisége által Petőfi reformkorszak ismertetésével.Örökre büszkeséggel tölt el a nagy szellemi reformerek tudása, bátorsága, hazafisága,Mi gyerekek ebben a szellemben lettünk felnőttek, nekem nem tud újat mondani Vidnyánszky a magyarságról, mert szívemben van saját nemzetem szellemi magja, gyökere.Az Színművészeti Egyetem átszervezése pedig a diktátum iskola példája, elrettentő döntés egy központi irányítással fentről kierőszakolt módszerrel történő átszervezés, ez egy beteg demokrácia tűnete.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.