Orbán Viktor helyében elgondolkodnánk, mi lehet az oka, hogy 2018-ban védelem nélkül valónak minősíttetett. Már a TEK is tesz rá?
[mnky_ads id=”3427"]


Lejárt?

Feltehetően az őrségváltás bolondította meg a TEK felső vezetését, mert nem csak a páncélozott kocsik felügyelete volt problémás a karácsonyi időszakben, de elfelejtették meghosszabbítani a miniszterelnök hermetikus elzárását szeretett népétől.

2013-ban döntöttek úgy az Orbán-biztonság avatott őrzői, hogy körbezárják a miniszterelnök hivatalosan bejegyzett lakhelyét. Azóta ezt minden évben meghosszabbították. Tegnap azonban elfelejtették. Ez azt jelenti, hogy 2018. január 1-től nem strázsál senki a budai villa környékén. Hajdu János vezérőrnagy tehát úgy vélte, nem hosszabbítja meg a személy- és létesítménybiztonsági intézkedést.

“…a területen védett személyek tartózkodásával, közlekedésével kell számolni. Az érintett útvonalat, közterületet – ha szükséges – bármikor lezárhatjuk, a forgalmat korlátozhatjuk és megtilthatjuk, hogy az érintett területre valaki belépjen, vagy onnan távozzon….”

[m[mnky_ads id=”3427"]r> Ez két dolgot jelenthet: olyan a biztonság Magyarországon, hogy felesleges a különös védelem. Ebben az esetben minek riogat a regnáló ennek homlokegyenest ellenkezőjével?

A másik lehetőség: Orbánról elfeledkeztek.

A manóba, a TEK tud valamit?
[mnk[mnky_ads id=”3390"]

A TEK váltásidőben TEKhetetlen – a terrorelhárítás ilyenkor szünetel

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét