Connect with us

Voks 2024

Orbán Viktor a születésnapján is feltűrt ingújjal telefonon noszogat

Ezen a hétvégén Orbán-kívánatra elmarad a szombat, helyette jön az egymillió találkozás napja - Ez Tisza-promó?
Megosztás

Orbán Viktor a hű videós stábja előtt telefont ragadott, hogy egy feltehetően előre leegyeztett „noszogatottal”, aki tokától-bokáig meg volt illetődve, hogy „élőben” hallhatja magát a mestert, elcsevegjen arról, hogy mit vár el tőle a közelgő választáson.

Érezze a polgár, hogy alakíthatja a sorsát….

Orbán Viktor posztolt egy „jót” a Facebookra, amelyen telefonon mozgósít embereket, hogy mindenképpen menjenek el szavazni június 9-én. Az a videóból nem derül ki, hogy valamilyen adatbázis alapján tárcsáz-e a pártelnök-miniszterelnök, vagy véletlenszerűen hívogat embereket, mindenesetre a Fidesz neve évtizedek óta összeforrt a pártigazgatóról elnevezett Kubatov-listával, amelynek a ténye nem vitatott, csak az, hogy jogszerűen építették-e a listát – a párt szerint mindenesetre a lista legális.

„Ötödik sebesség. Június 9-én minden szavazat számít. Csak a béke! Csak a Fidesz!”

 

Jászapátiban járva…

Akárhogy is, Orbán a videóban beült Jászapátiban a helyi Fidesz-irodába, és nekiállt telefonálni. Az első ember, akit azzal hívott, hogy számítanának rá a jövő heti választáson, azt válaszolta, hogy

“engem nem kell unszolni, én biztos, hogy ott leszek”.

Ezen jót derültek, pláne, amikor kiderült, hogy egy március 15-i Fidesz-nagygyűlésen még kezet is fogtak egymással. Végül a hívott fél azzal a Makovecz-idézettel zárta a beszélgetést, hogy

vigyázni kell a miniszterelnökre, mert százévente egyszer, ha születik ilyen ember.

Ez Orbánnak jól esett, bár túlzásnak nevezte.

Képernyőkép

Még ma is?

Nincs megállás, még a születésnapján is Önért ügyködik:

Csak úgy….

Nem egyedi az eset, hogy Orbán telefont ragad, így tett 2018-ban is, amikor közösségi oldalán tudatja népével, hogy megérkezett a telefonközpontba (?) és nekiült mozgósítani. Ha megcsörren a készüléke, lehet, hogy élőben lesz szerencséje a miniszterelnök búgó baritonjához!

Szerző