Orbán Viktor csak 4999 fős stadiont hajlandó építtetni Csórni faluban!

Portálunk a Kurír Kacsa (Ál)Hírügynökség jóvoltából közelmúltban beszámolt arról, hogy Kócosfejű Oszkár, Csórni település polgármestere, a helyi Kétballáb SE elnöke legmélyebb alázattal levélben fordult Orbán Viktorhoz.

Ebben kérte, a kormányfő intézkedjen arról,

hogy október 12-én estig a faluban Mészáros Lőrinc felépíttessen egy szerény méretű, de legalább 5 ezer férőhelyes stadiont. Friss és jó minőségű füvet kértek telepíteni, hogy a falu birkáinak legyen hol legelniük, hiszen ennél jobb fűnyírást nem is tudnak elképzelni. Pénzük drága fűnyíróra egyébként sincs.Hozzátette Csórni vezetője, amennyiben a stadion elkészül az önkormányzati választásokra garantálja, hogy a Fidesz a falu minden lakosának -35 lélek- a voksát, de legalább 150 szavazatot kap.

A Karmelita kolostorba beépített emberünk,

aki naponta találkozik a magyar futball megmentőjével, megszerezte a miniszterelnök válaszlevelének tervezetét. Így, mielőtt az MTI és a pártsajtó nyilvánosságra hozná, teljes terjedelmében közzé tesszük. Íme a levél:

Csórni település polgármestere

Kócosfejű Oszkár úr részére

Csórni

Kedves Barátom!

Nézze el nekem, hogy kissé megkésve válaszolok, de bokros nemzetközi teendőim -éppen Angelát kellett a helyére tennem- miatt, csak most tudok személyesen válaszolni. Olyan fontos ügyre, mint a nemzeti futball, mindig időt szánok, van amikor a Karmelita kolostor erkélyén Jánossal -ha éppen nem pecázik- nagyszerű fejelő versenyeket is rendezünk. Szerénytelennek látszanék, ha megírnám, hogy mindig én győzök, a Jani nem rúghat itt sem labdába. De neki nem is ez a dolga, írja csak alá, amit az orra alá dugok, aztán mehet újra horgászni. Az egy elnöknek való feladat, sok vizet nem zavar, és néha még kapása is van.

Hálás vagyok a Csórni lakosoknak,

hogy mind a 35 polgár a hazára szavazott, jól jött az a 100 voks a végelszámolásnál. A baloldal képes bennünket csalással vádolni, de az Ön levele a példája annak, hogy mi nem gatyázunk, lehajolunk minden szavazatért. Csórni megmutatta az országnak, hogy mekkora erőt jelent pártunk, és mint a mágnes vonzzuk a szavazatokat.

A kérését megmondom őszintén egy kicsit túlzónak tartom

Értem én, hogy a falu lakosai legalább akkora stadiont szeretnének, mint a Pusztatekeresen épült. Osztottam, szoroztam a Misivel, és arra jutottunk, hogy csak 4999 fős pálya épülhet Csórniban, azzal a kikötéssel, hogy a birkák húsát Lőrinc barátom értékesítheti. Így mindenki jól járhat.

A stadion építésére a kormány következő ülésén magam teszek javaslatot

Nem gondolom, hogy bárkinek lenne ellenvetése, ugyanis a kormány tagjai előtt csak az “igen” gomb található. Azért még ne igyunk a medve -akarom mondani- a pálya füvére, mert a papa bányái nem győzik a megrendeléseket. Igyekszik szegény, hogy kizárólag a piacról tartsa fenn a céget, de a közakarattal még az én apám -pedig egykor hithű ember volt- sem képes szembeszállni. De azon leszek, hogy meggyőzzem, egy-két újabb bánya megnyitása után biztos kezesbárány lesz az öregem. Szereti ő is a bankszámláját hizlalni, de alapjában szerény ember. Tőle én is sokat tanultam, a mi családunk sohasem volt tehetős, mindig a haza üdvéért tettük, amit tettünk.

Földi hívságok sohasem érdekeltek, elvem a szerénység

Bízom abban, hogy pár napon belül megindulhatnak a földmunkák és október 12-én magam végezhetem el a kezdőrúgást. Vannak azonban olyan intézni valóink, amelyeket nem levélben szoktunk a mi csodálatos rendszerünkben megbeszélni. Egy megbízottam keresi fel a polgármester urat, kisebb bőrönd is lesz vele. Mert mindenféle transzferre nincs nekünk időnk.

Talán az Ön számára is újdonság lesz, amiről még tájékoztatni kívánom

A kormány a közeli hetekben törvényjavaslatot tárggyal, majd terjeszt a parlament elébe. Annyit elárulhatók, -de maradjon köztünk- azt kezdeményezem, hogy még ebben a kormányzati ciklusban minden magyar településnek legyen saját stadionja. A részleteken még dolgoznak a kollégák, de meglátja, nagy léptékben gondolkodom. Kicsire nem adunk, nagy meg nem számít. A magyar foci újra szép lesz, méltó régi nagy híréhez.

Reszkess nyugat, jönnek a magyar fiúk!

Remélem a levelem meggyőzi a falu lakóit, hogy érdemes a Fideszre szavazni, mert mi mindig csak a magyar emberek érdekeit képviseljük. A sok Soros-bérenc úgy hiszi, hogy demokrácia kell az embereknek. Tévednek, stadionra van szükség minden településen, ezzel beteljesülhet ősöm, Álmos fejedelem nagy álma.

Egyébként nem lehetne 151 szavazat?

Hajrá Magyarország! Éljen Csórni!

Futballbaráti szeretettel öleli

Orbán Viktor sk.

/ A fotó illusztráció, de informátoraink szerint a Csórni pálya napjainkban nagyjából így néz ki./

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük