Sorting by

×

Orbán Viktor és a malac figyelmébe: “ne birkózz disznóval! Mind a ketten sárosak lesztek, de ő még élvezi is” (Bernard Shaw)

Orbán Viktor, aki nem mellesleg Magyarország miniszterelnöke fesztelen disznóvágás-műveletének harmadik bőre is lehúzva: közösségi oldalán ecsetelte, hogy mekkorát “ölt” a hétvégén. Műfajában ez esetben is párját ritkította, bár erre kizárólag “kerítésen belül” lehet baromi büszke.

Orbán hétvégéje, avagy a malac veszte – Első rész

Laza kis szombati programjáról számolt be közösségi oldalán a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor -csak úgy mint sokan e hazában- évi rendes disznóöléséről közölt “kedves” képet. Arcán nyugodt mosollyal konstatálja: ez ismerős közeg, itt otthon van. Kommentelőit ugyan megosztotta a farhát árstop bejelentése utáni nap országvezetői programja, de oda se neki, az elvakultak ezt is örömmel fogadták, oszt jó napot!

Orbán hétvégéje, avagy a malac veszte – Második rész

Hiába, a gyerekkor meghatároz: a disznóvágás-protokollal nincs gond…. A hajnali célzóvizen kívül rendszerint pár kupica pálinka leszalad, hiszen egy disznót feldolgozni nem kis munka. A magyar hagyományok szerint az egyik pálinkakört szigorúan a disznó körméből kell elfogyasztani. Így tett Orbán Viktor is?

“Disznóvágás Öttömösön…”

Orbán hétvégéje, avagy a malac veszte – Harmadik -reményeink szerint befejező- rész

“Kemény küzdelem után”

Mindez “mozgóképen…

Régvolt “ölések”

Orbán régen rendszeresen dolgozott fel disznót kamerák előtt, de 2009 óta (egészen idáig) titkolták, öl-e disznót még. Ezen a 2009-es felcsúti videón is Takács Ferenc vágta le a 160 kilós yorkshire-t és egy kétmázsás „bufurc, magyar” mangalicát:

A böllér büszkesége a miniszterelnök szégyene. Orbán pedig, akit láthatatlanul is körbe ölel Semjén helyettes szelleme, a mi szégyenünk!

 

Orbán Viktor és a malac figyelmébe: "ne birkózz disznóval! Mind a ketten sárosak lesztek, de ő még élvezi is" (Bernard Shaw)

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.