Orbán Viktor és a vicces motorcsónak, avagy mit sem ér a testőr a tenger közepén!

Nem kevés pénzért tartunk fenn Orbán Viktornak saját, különbejáratú testőrséget, úgy tűnik, a technika kifogott rajtuk is, amikor a miniszterelnök és felesége alatt csütörtököt mondott a tengeren egy motorcsónak. Hogy a partról igyekeztek “vizi-világot” látni, vagy egy nagyobb méretű hajóról indultak partnézőbe, arról nem szól a fáma.

A megmentő: egy újságíró

Ahogy arról beszámoltunk, Horvátországban tölti vakációját Orbán Viktor.

Igen ám, de….

A nyaralás váratlan fordulatot hozott:

Orbán Viktor csónakja a Slobodna Dalmacija szerint nem messze Vistől lerobbant, a csónakból pedig a lap egykori munkatársa, Boris Vrkić mentette ki őt és feleségét.

“Elromlott a gumicsónakja, ezért átvittem őt, a feleségét és a testőrét a partra. Jó hangulatban voltak. Nekik ajánlottam Jankov urat, azaz Bebát, akinek éttermében a tenger gyümölcseit fogyasztották”

– mesélte Vrkić.

A nagy visszatérő…..

Orbán nem először választotta Horvátországot kikapcsolódása, feltöltődése helyszínéül, 2019-ben például Brgulje-ban nyaralt szombaton a Slobodna Dalmacija portál információja szerint.

Kissé árnyalja a képet…..

Hadházy Ákos jó szokásához híven mélyebbre ásott és mint általában, most is talált valami bibit:

A miniszterelnök továbbra is az állami (“honvédségi”) luxus jettel jár nyaralni. Nem hittem, hogy 35 százalékos infláció, többszörös energiaár emelés, benzinhiány, masszív adóemelés idején is meg meri csinálni, de a repülő jeladója nem hazudik.

A luxusrepülő augusztus 1-én landolt New Yorkban, onnan két nap múlva ugrott át Dallasba, a szalonnáci hakni idejére. Negyedikén éjjel indult vissza Budapestre. A repülő 5-én 9 órakor (UTC) landolt Ferihegyen, majd háromnegyed óra múlva indult is tovább, hogy egy gyors kecskeméti leszállás után repüljön a horvát tengerpartra, dél körül már landoltak is. Ma pedig már virágmintás ruhában fotózkodik egy sziget éttermében.

A pofátlan szóvivője azt mondja, hogy magánprogramjairól nem nyilatkozik – ezek szerint vagy sürgős hadi esemény miatt kellett a “honvédségi” jetnek tankolás és személyzetváltás után azonnal továbbindulni Horvátországba, vagy a miniszterelnök magánútra repült az Önök pénzén. Nem mellesleg: állítólag háborús vészhelyzetben.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

One thought on “Orbán Viktor és a vicces motorcsónak, avagy mit sem ér a testőr a tenger közepén!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.