Orbán Viktor és hű gazdája: Alfi – vagy fordítva…..

Orbán Viktor „minden hangszeren” is játszik, most éppen cukiságkampányarccá lett. Köztudott, hogy ha a behálózandó delikvens elvarázslása a cél, akkor a legmegfelelőbb eszköz az „eladni kívánt áru” mellé egy-egy édes kisded, vagy egy cuki kisállat kiegészítőnek. Esetünkben az „áru” maga Orbán Viktor, a „vivőanyag” pedig Alfi, a kutyus.

Közös ügyünk az állatvédelem – az Ön véleményére is számítanak!

„Párbeszéd az állatvédelemről” címmel kampányt indított a regnáló, amiről azt írják, hogy

a kormány célja, hogy egyetértési pontokat hozzon létre a magyarok mindennapjait meghatározó kérdésekben. Ezek közé tartozik az állatvédelem is. Ezért online párbeszédet indítunk annak érdekében, hogy mindenki elmondhassa, mit gondol az állatvédelem legfontosabb kérdéseiről: többek között az állatvédő szervezetek támogatásáról, a kóbor kutyák befogadásáról, a pirotechnikai szabályokról, vagy az állatkínzással kapcsolatos büntetésekről.

Az online kérdőív kitöltése csak pár percet vesz igénybe – ígérik, amihez azonnal hozzákezdhet az, aki megadja nevét, email-címét, életkorát és állampolgárságát.

Az állatvédelem valóban fontos dolog!

A miniszterelnök kommunikátorai azt találták ki, hogy a folyamatosan hátrafelé nyilazó, állandóan harcias Orbán-kép mellé jól jönne valami „emberibb” asszociáció is, ezért fotósorozatot produkáltak a miniszterelnök és Alfi részvételével, ami azonnal kikerült a facebook oldalára -és a többi fideszesére- is:

Mi több, videó is készült a meghitt pillanatokról:

„Alfival mi már ki is töltöttük!”

-mármint a kérdőívet.

Sikerült neki?

Sikerült elfeledtetni Önnel

  • ami a Tudományos Akadémiával
  • az SZF-vel
  • a többi egyetemmel
  • az önkormányzatokkal
  • a vakcina körüli cirkusszal
  • a 13.-nak hazudott egyheti nyugdíjjal
  • az ország eladósításával
  • és az EU közepéből az ország szélére kormányzásával

tett – és ez csak az utóbbi néhány hónap történéseinek a teljesség igénye nélküli felsorolása? Ha a válasza: igen, akkor bejött a számítása, ha a nemre voksol inkább, akkor 2022-ben tegyen ellene.

 

Műller

 

Müller

One thought on “Orbán Viktor és hű gazdája: Alfi – vagy fordítva…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük