Sorting by

×

Orbán Viktor: “győztünk!”

Győztünk! címmel indított élő bejelentkezést a Facebookon Orbán Viktor miniszterelnök, és amikor háromnegyed 11-kor színpadra lépett, Viktor, Viktor! kántálás, taps és éljenzés fogadta, ez később Ria-ria Hungária rigmusba csapott át.

“….egész jól nézünk ki, talán még sohasem néztünk ki olyan jól, mit ma este…”

Orbán Viktor elmondta, hogy a győzelem minden lehetőségét kihasználták. Minden körülmények között nyertek az ellenzékkel szemben.

Talán meg kell kérdezni a Jóistentől, hogy mit jelent az, hogy akkor nyertünk a legnagyobb mértékben, amikor mindenki összeállt ellenünk. A végén mindig a szív győz, hiába a ravaszkodás és cselszövés

– mondta a kormányfő.

Azért nyertünk, mert van egy közös szenvedélyünk, Magyarország.

A jó öreg sorosozás….

“A baloldal volt Gyuri bácsi legrosszabb befektetése, mert 12 éve csak viszi a pénzt…”

– mondta Orbán Viktor.

“Most kellett a legnagyobb túlerővel megküzdeni, a nemzetközi fősodratú média, és a végén az ukrán elnök is. Ennyi ellenfelünk még sohasem volt. Ha összefogunk, akkor nem lehet minket megállítani. Nincs annyi pénz, amivel az összefogás erejét meg lehetne állítani …”

„Nem engedtük, hogy a kudarcos múlt visszatérjen”

– zárta beszédét, majd végül a népszavazásról is beszélt, azt mondta, nem ismerik még a végeredményt, de reméli, megvédték a gyerekeiket is. A győzelmet nemzetközi barátaiknak is ajánlotta, mindenkinek, akik a Fidesz mellett álltak, Orbán szerint a hazafias politika győzött a választáson, és ez nem a múlt, hanem a jövő. A beszéd végén Semjén Zsolt, a KDNP elnöke elkezdte énekelni a Kossuth nótát is, amit a tömeg együtt fejezett be vele.

Kapcsolódó

átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.