Sorting by

×

Orbán Viktor házhoz ment – Újabb kampány-bőr a Fidesz-vuduzott Marika néniről

Marika néni nem új szereplő az Orbán Viktort dicsőitő nyugdíjas nénik közül, ezúttal otthonában fogadta bálványát, aki virágcsokorral a kezében -hiszen volt gyerekszobája- érkezett pont a postás előtt, aki a 13. havi kampánynyugdíjat vitte. Akár el is vihette volna nagy fekete autójával a tisztségviselőt, hogy ne kelljen külön kolbászolnia, de nem tette….

Nem cicózott, belecsapott a kampánylecsóba

Azon senki nem gondolkodott el, hogy honnan tudták az Orbán miniszterelnök programját gyártók, hogy mi a neve és hol lakik egy nyugdíjas szimpatizáns? Esetleg lemaradtunk valamiről és indult egy kormányzati  “jelentkezzhaszivesenlatnadotthonorbant.hu” kampányoldal, ahol rendelni lehet egy vizitet?

Rent Orban?

“Marika néni említette a 13. havi nyugdíjat… Igen, hát az borzasztó nagy dolog…”

Egy nappal a “véletlen stáb-látogatás” előtt Nénink végig telefonálta a barátnőit

“…beszélgettem nyugdíjasokkal és kérdeztem, hogy mire fogják költeni…”

Miután megtudta, hogy többen gyerekeiknek, unokáiknak segítenek belőle, nem az jutott a néni eszébe, hogy elég gáz, hogy a fiatal generáció rászorul a nagyik anyagi támogatására és az sem érdekelte a jó öreget, hogy miből fedezi az önzetlen látogató a kiosztott pár milliárdot. Csupán alákérdezett Orbánnak, aki kapva az alkalmon elmondta, hogy

“…nagy dolog szerintem is, mert azon túl, hogy a pénz nagyon fontos, (…) de van egy ilyen elégtétel íze, nem? Mégis, 15 éve elvették, most visszadjuk…”

Mondtam a Mihálynak: te Mihály….

Megtudhattuk Marika nénivel együtt, hogy a miniszerelnök “kemény csatát vívott a szőrösszívű pénzügyérrel:

“… osztottam-szoroztam és megpróbáltam a pénzügyminiszterből kigyötörni a dolgot (…) mondtam neki, hogy Mihály, értem, persze, de ezt előre kell venni, mert ez az ügy történelmi elégtétel…. Elvették, vissza kell adni!”

Aki elfelejtette volna, ide kattintva olvashatja a 13. havi nyugdíj történetét, ki adta, ki vette el és, hogy ki ígért 04. havi ellátmányt remélve, hogy ettől kormányra kerül.

Mindez képben….

Marikanénik….

Kapcsolódó

Orbán Viktor házhoz ment - Újabb kampány-bőr a Fidesz-vuduzott Marika néniről

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Orbán Viktor házhoz ment – Újabb kampány-bőr a Fidesz-vuduzott Marika néniről

  • 2022.02.07 - 22:08
    Közvetlen hivatkozás

    Szerencsere meg rengetegen emlekeznek arra, amikor 14. havi nyugdijat is igert – aztan 12 evig semmi sem jott ebbol ossze, meg a 13,. havi sem. Es hat az mszp adta, barmennyire is fenyezi magat, ONKENT, nem torvenyileg eloirva – mert olyan jo volt a helyzet! De 2008 utan, a vilagrecesszio utan meg kellett fogni a penzt: ekkor javasolta Gyurcsany, hogy allitsak azt le, es inkabb havi bontasban emeljek a nyugdijakat helyette. Nem kell nagy matekosnak lenni, hogy most meg tudjuk, hogy ezek az osztogatasok meregdraga hitelekbol es nem a koltsegvetes zsebeben maradt penzekbol tortenik! De a hazugsag ugyis nemsokara elobujik

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.