Orbán Viktor hője normális – hazatérhetett!

Mit ad Isten, csütörtök este, amikor Orbán Viktor és b. neje gépe leszállt Ferihegyen, pont arra kolbászolt egy stáb, szigorúan az orvosi ellenőrzésre érkezőkre fókuszálva és megörökítette, hogy a miniszterelnök odatartja “fényességes” homlokát…

“Vigyázzunk egymásra!”

A fenti cím alatt került ki Orbán közösségi oldalára a dokument, hogy mivel a főnök hője megfelel az előírtnak, beléphet az országba. A magyar miniszterelnök feleségével együtt, láztalanul, vidáman, és szemmel láthatóan kipihenten érkezett haza Moldáviából. A jókedv bizonyára annak a nagy örömnek tudható be, hogy nekünk, mimagyaroknak, megadatott a lehetőség, hogy nem sokkal a ruandai kormány után, most már a moldáviaival is bótozhatunk. Nem kicsit. Mindenképpen ezt kívánja jelenleg a haza.

És ez operatív törzsi érdek is,

mert a kisimult arcú Orbán Viktor bebizonyította, hogy még arra is képes egy ilyen életbevágóan fontos út után, hogy népünk és nemzetünk egészségét szem előtt tartva, példát mutasson arra vonatkozóan, hogyan hőmérőztessük magunkat nyilvánosan koronavírus járvány idején. (Kéretik nem kacagni, nem kukacoskodni, meg tesztekkel támadni. Lesz itt még tesztes, maszkos, kórházakban betegekkel csacsogó Orbán Viktor is.)

  • Először is, legyen a közelünkben kamera, mert fontos, hogy az emberek lássák ami történik. Ez elengedhetetlen.
  • Másodszor, ne felejtsünk el feltenni olyan értelmetlen kérdést, hogy mindenkivel ezt csinálják-e. Mert hát megmondták már, hogy igen. Aki pedig mást mond, annak pange.

Ha ezt a kettőt betartjuk,

akkor egy kicsit már átérezhetjük a miniszterelnök lelkiségét. Ám ami mindezeknél is sokkal fontosabb, hogy minden férfi vigyen magával egy nőt az aktushoz, mert ez pontosan az a helyzet, amikor a honemberek bebizonyíthatják: a nők az elsők. Ehhez semmi mást nem kell tenni, csak annyit, hogy mint egy fadarabot, tolják maguk elé az asszonyt.
Sajnos a nők esetében kicsit bonyolultabb ez az egész. Nem mindegyikük szeret ugyanis fadarab lenni. Kicsire persze nem adunk, hisz emlékszünk a szavakra:

“Ha döglött lovon ülsz, szállj le róla!”

Forrás

Mint arról csütörtökön beszámoltunk, Orbán Moldáviában tett látogatást, ahol nem minden esetben figyelt ennyire a koronavírus miatt saját maga által is szorgalmazott elővigyázatosság alapelveire:

 

2 hozzászólás

  • 2020.03.13 - 06:49
    Közvetlen hivatkozás

    A karantén nem vonatkozik a vezérre?? Csak érdeklődök, mert jogszabályt ök tették közzé, és ő az első aki meg is szegi, de már akkor megszegte, mikor kiutazott az országból…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük