Orbán Viktor egy csokrétával köszöntötte Törőcsik Marit, aki tegnap kapott Kossuth -Nagydíjat. A biztonságiak és a forgatóstáb hűen követte a “célszemélyt”, aki betért a művésznő otthonába.

A köztársasági elnök úr megbízásából….

Szinte látom magam előtt a jelenetet, amikor Áder János magához rendeli a miniszterelnököt és erőteljesen tudtára adja, hogy fogja magát és köszöntse fel Törőcsik Marit. Sokkal inkább az történhetett, hogy jó sajtófogásnak tűnt, hogy Orbán a méltán közkedvelt művész fényében lubickoljon egyet.

A spontán látogatásnak álcázott rajtaütést picit devalválja, hogy Orbán közösségi oldalára olyan fotót töltöttek fel, amin huncut mosollyal bekacsint a csintalan közszolga a házba. Ezek szerint vagy ott lakik a művésznőnél Orbán fotósa, vagy kamu a cucc…..

fotó: O.V. facebook

A köztársasági elnök úr megbízásából át kell adnom ezt..(…) ez a  Kossuth-Nagydíjat. (…) Látogatóba is eljöttem volna, de kötelességből is vagyok itt…

– magyarázta a látogatást a miniszterelnök.

Elváláskor még beszólt az ablakon:

Ilyen a romantikus Petőfi-versekben van, hogy Iluska elengedi Kukorica Jancsit, ott vannak ilyenek….

Kossuth-nagydíj a legnagyobbnak. Isten éltesse Törőcsik Marit // Kossuth Grand Prize to the greatest. God bless Mari Törőcsik!

Kossuth-nagydíj a legnagyobbnak. Isten éltesse Törőcsik Marit // Kossuth Grand Prize to the greatest. God bless Mari Törőcsik!

Gepostet von Orbán Viktor am Samstag, 16. März 2019

Kapcsolódó

Andy Vajna: lehetsz akármilyen népszerű, az emberek egy része szeret, a másik meg utál

Ez nem lehetett olcsó! – Orbán sofírozta Chuck Norrist…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét