Orbán Viktor, Kásler Miklós és társai csak állami egészségügyi ellátást kaphassanak!

Könnyű nekik nem foglalkozni a milliókat fenyegető egészségügyi katasztrófával, ha ők nyugodtan elmennek a magánegészségügybe vagy külföldre gyógyulni – véli Szabó Tímea és gondolom senki nem háborog.

Tessenek számot húzni és sorba-ülni!

Szabó Tímea, az ellenzéki párt társelnöke pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy

Orbán Viktor miniszterelnök, az Emberi Erőforrások Minisztériumát vezető Kásler Miklós, de a többi állami vezető sincs tisztában azzal, hogy mi folyik az állami egészségügyben, hiszen magán- és külföldi ellátásokat vesznek igénybe.

A képviselő utalt Kásler Miklós azon kijelentésére, amelyik szerint a tízparancsolat betartásával a halálos betegségek 90 százalékát el lehet kerülni. Közölte, javaslata arra kötelezné a kórházakat, hogy

a gyógyulni vágyó állami vezetőket a tényleges egészségügyi ellátás helyett először a tízparancsolattal “kenegessék”.

Közösségi oldalán tovább ment

A javaslatom a jövőben arra kötelezi őket, hogy csak állami kórházba mehessenek. Ha a saját bőrükön tapasztalják a rohadó betegellátást, talán észhez térnek, és végre hajlandóak lépni.

Kásler szerint ez gyógyít, tehát nincs mitől tartaniuk. Ha ez a rendhagyó kezelés mégsem válik be, 2-3 hét elteltével esetleg kaphatnak gyógyszert és hagyományos kezelést is. De addig csak a kuruzsló miniszter gyógymódját vehetik igénybe. Kíváncsian várom az eredményeket!

Az ötlet remek és méltányos. Orbán – mint emlékezetes – egyszer már megkísérelte és alámerült az “SZTK” rejtelmeibe, de a szervilis várakozók és a helyi dolgozók megakadályozták őt abban, hogy – miként mindannyiunknak – órákon át kelljen sorba ülnie és morognia, hogy mennyit kell várni. és valami nagyon nincs rendben. Mondjuk neki nem lett volna kit szidnia!

Orbánnak elgurult a gyógyszere, receptért ment a körorvoshoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük