Sorting by

×

Orbán Viktor köszöntőlevele Joe Bidennek – Agyad eldobod!

Orbán Viktor most sem tagadta meg önmagát, úgy gratulált az éppen beiktatott 46. amerikai elnöknek, hogy levelében végig Trumpot és az ő elmúlt 4 évét fényezte.  Margit, nóóóóóóóóóóóórmális?

Ilyen egy stílusbajnok….

A levél fő vonulatának az a gondolatsor tekinthető, amelyben arról elmélkedik a magyar miniszterelnök, hogy:

Az elmúlt négy év bebizonyította, hogy az Egyesült Államok és Magyarország közötti barátságos és kölcsönösen előnyös együttműködés számos területen nagy lehetőségeket rejt magában. Orbán Viktor örömmel állapította meg, hogy ez az időszak új távlatokat nyitott a kétoldalú kapcsolatokban a biztonság, az energiapolitika és a gazdaság területén egyaránt.

Nugiság van kiscsávó!

Később persze biztos, ami biztos, megpendíti ezt is:

A miniszterelnök biztosította Joe Bident arról, hogy a magyar kormány továbbra is teljes mértékben elkötelezett marad a magyar-amerikai kapcsolatok erősítése mellett a kölcsönös tisztelet és jóakarat alapján, „építve NATO-n belüli szövetségünkre, a terrorizmus elleni küzdelem iránti elkötelezettségünkre és Közép-Európa alternatív energiaforrásainak biztosítására irányuló közös törekvésünkre. Sok sikert és jó egészséget kívánok felelősségteljes feladatainak ellátásához”,

Mit is írhatna ezek után:

Az elmúlt év szeptemberben még így nyilatkozott  Reuters-nek:

 • Szerinte Donald Trump nyerni fog az amerikai elnökválasztáson, és nem készült B tervvel arra az esetre, ha mégis a Demokraták nyernének.
 • Orbán szerint azért ül ő még mindig itt 30 év politika után, mert mindig hitt az A-tervében.
 • A miniszterelnök szerint nagyon jó a kapcsolatuk Trumppal, valószínűleg a demokratákkal ez kevésbé lenne nyitott és kedves kapcsolat.
 • Szerinte a demokraták morális imperializmust erőltetnek rá a világra, amit a hozzá hasonló illiberálisok elutasítanak.

Minden esetre Orbán Viktor ismét bebizonyította, hogy semmi érzéke a pillanathoz, és fogalma sincs arról sem, miként illendő viselkedni egy miniszterelnöknek a nemzetközi porondon.

Közben Washingtonban

Orbán

átver

7 hozzászólás

 • 2021.01.20 - 19:46
  Közvetlen hivatkozás

  Egy elmebetegtől mit várni???? alig várom hogy tünjön el ez a patkány a bandájával a süllyesztőben,, Hányinger, nem tagadja meg a származását ez a putris cig@ny

  Válasz
 • 2021.01.20 - 19:49
  Közvetlen hivatkozás

  “Az elmúlt négy év bebizonyította, hogy az Egyesült Államok és Magyarország közötti barátságos és kölcsönösen előnyös együttműködés számos területen nagy lehetőségeket rejt magában.”
  Helyesen:
  …Donald Trump és a magyarországi maffiaállam…

  Válasz
 • 2021.01.20 - 19:53
  Közvetlen hivatkozás

  Biden beiktatása felemelő és lenyűgöző volt. Különösen, hogy csak néhány nap múlt el az előző, egyébként teljesen hibbant elnök által keltett hisztéria és a Capitolium elleni támadás után. Íme a példa, hogy ahol erős a demokrácia és normalitás, ott hamar visszatér a az élet a rendes kerékvágásba, még ha egy őrült ezt igyekezett is megakadályozni. Íme a példa, amit követni lehet, a hit, remény, szeretet háromszögében.

  Válasz
 • 2021.01.20 - 21:11
  Közvetlen hivatkozás

  Mikor veszi mar vegre eszre a nyugat, hogy egy abszolute nem szalonkepes elmebeteg uralkodik Magyarorszagon? En eleg sokat varok Bidentol – ha csak a felet megvalositja a kampanyban tett igereteinek Magyarorszaggal kapcsolatban, mar akkor is “jaj” orbannak….(Hatha me’g a 100 %-at teljesitene be az igereteinek! – az volna az igazi!)

  Válasz
 • 2021.02.03 - 21:12
  Közvetlen hivatkozás

  A baj csak az , hogy az elmebetegtől senki más nem tudja megszabadítani a magyarokat .

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.