Orbán Viktor landolásközeli állapotban – Várható a dicshimnusz: újra győzőtt nekünk egy embereset!

Orbán Viktor és csapata az elmúlt napokat Portóban töltötte , az Európai Unió szociális csúcstalálkozóján. Közösségi oldala tanulsága szerint, már felszállt velük a gép és hamarosan újra magyar földön landolnak. Több érdekes beszámoló született az odaútról és az ottlétről, de az szinte biztos, hogy annak ellenére, hogy beletört az Orbán-bicsak a “gender” szó negligálásába, győzelmi cikkek születnek majd az útról.

Az rejtélyes indulás….

“Egy nehéz nap éjszakája”

az első munkanapot követően a Facebookon közzétett videóban.

„Portóban most éjjel egy óra van, otthon meg éjjel kettő, véget ért az Európai Tanács ülésének első napja”

– vezette fel a mondanivalóját, majd összefoglalta a lényeget:

Vakcina, oltás, a gazdaság újraindítása, ez itt a legfontosabb téma.

Orbán Viktor azt mondta, örömmel fogadta mindenki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) döntését, hogy egy újabb vakcinát minősítettek biztonságosnak és ajánlják használatra. A WHO pénteken hagyta jóvá a kínai Sinopharm állami gyógyszergyár által a koronavírus ellen kifejlesztett vakcina vészhelyzeti alkalmazását.

„Próbáljunk mindenkit egész Európában meggyőzni arról, hogy vegye fel az oltást. Ezen múlik, hogy mikor indíthatjuk úra a gazdaságainkat”

– hangsúlyozta a miniszterelnök, majd így zárta az éjszakai bejelentkezését:

„Gyors alvás, holnap folytatjuk.”

Aztán volt Novák Katalin bejelentkezés is….

És végre útban hazafelé a levegőből….

A kommentelők egyik oldalon sem veszik magasröptűre a figurát….

Fotó: O.V. közösségi oldala

Azért az szembetűnő, hogy a kommentek írói között egyre több az ellenérzelmű, mint a szimpatizáns és az, ami igen dícséretes, hogy nem cenzúrázza az oldal kezelője a hozzászólásokat.

“Remélem a repülőgép amin utazol úgy jár mint a kínai rakéta.”

“Jövőre már csak a “saját” pénzén tud majd repkedni.”

“Alavalo semmirevalok”

fotó: O.V. közösségi oldala

“Napi furkálódás, áskálódás, sz*arkeverés megvolt minielnök úr? Holnap meg bejelented, hogy 5 kórházat építünk az üzbégeknek, 60 stadiont a kazahoknak. Jah és még felrántasz 500 milliárd hitelt pincsitől valami baromságra? Nem baj amíg a holdudvar tapsol, a vidék meg béget nem eshet bajod igaz … ?”

“Bástya! Elutaztál, hogy kiröhögtesd magad. Ott végre a helyeden kezeltek. Mehetsz Grazba, hogy ott is kezeljenek…”

“Ha nem lenne idén EB akkor még mindig a Maradjanak otthon szöveg lenne”

 

orban

3 hozzászólás

 • 2021.05.08 - 18:59
  Közvetlen hivatkozás

  Én csak remélni tudom hogy ez az elmebeteg zsiros mangalica olvassa is amiket a nép kommentel, a hivei nem tudnak sokat irni hozzá mert mind analfabéta……

  Válasz
 • 2021.05.08 - 20:02
  Közvetlen hivatkozás

  Magyarország jelenlegi miniszterelnöke notórius hazudozó és hatalmának megtartása érdekében hazudik, hazudik, hazudik , na meg lop, lop, lop és észre sem veszi, hogy hazudik és lop az életben egyszer véletlenül – ez soha nem fog előfordulni – igazat mondana, úgy összezavarodna, hogy csak na, a lopásól nem is beszélve, tényleg legatyásodna adóbevallása szintjére. Azt meg ugye bár kérem szépen csak nem teheti meg családtagjaival szemben. No. Ezért marad minden a régiben.
  Nekem van egy titkos vágyam, de azt úgy látom a végére akarja hagyni, pedig előre hozhatná. De ha nem, akkor nem. Én várok.

  Válasz
 • 2021.05.09 - 06:38
  Közvetlen hivatkozás

  Fideszes rokonaim a genderizmust a homoszexualitás, másság, transzneműség stb. reklámozása eszközének tartják. Orbán szerintem tisztában van a szó jelentésével, de a megnyilvánulásaival ezeket a tévhiteket, a hívői agyában elültetett hülyeségeket akarja erősíteni, alátámasztani.
  És ami a hazugságokat illeti, az egész fidesz erre épül szerintem. Érdemes megnézni, hogyan tálalják a WHO engedélyét a kínai vakcinára. Szerintük a WHO elismerte, hogy 60 fölött is hatékony és biztonságos. Egyáltalán nem ismerte el, minthogy nincsenek erre vonatkozó vizsgálatok, minthogy Kínában alig oltottak időseket, és minthogy pl. a S. szigeteken, az Emírségekben, stb. a vizsgálatokon sok idősben nem találtak antitestet, illetve többen megfertőződtek. Igen, a vakcina valószínűleg jó, de a WHO nem zárta ki az időseknél a súlyos mellékhatások lehetőségét. Persze, most jött ide egy rakat, és félnek, hgoy a nyakukon marad. Nem fog, csak a 60 alattiakat kellene vele oltani. Ott vannak adatok.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük