Orbán Viktor nyaral és élvezi

A magyar miniszterelnök nem nagyon törődik a nemzet ünnepével. Ő elment nyaralni és hagyják őt békén.

Az állandóan “mi magyarok”-kat harsogó Orbán Viktor nem szakította meg évi rendes szabadságát, a nemzet ünnepére. Az ország “születsénapjára” nem utazott haza Horvátországból.

Úgy látszik a a hedonista miniszterelnök, inkább a horvát köztársasági elnökkel múlatja az időt. Az is jellemző, hogy Orbánról mindig egy terített asztal mellől érkeznek “lesifotós” felvételek.

A Telex vette észre, hogy a horvát 24sata újság arról írt, hogy pénteken este Zoran Milanović horvát miniszterelnökkel vacsorázott együtt Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Hvar városától nem messze fekvő Pakleni-szigeten.

A magyar miniszterelnök “magánéletét” és egészségi állapotát is igyekeznek titkolni, elrejteni a kíváncsiskodó szemek elől.

Pedig nem volt ez mindig így.

85 évvel ezelőtt a kormányzó egészségi állapota nem volt tabu

1937., augusztus 18., Róma

“A Stefani-iroda jelenti Budapestről, hogy Az Est szerint Horthy Miklós kormányzónak és feleségének útiránya a következő lesz: A kormányzóék először Ausztriába látogatnak el , ahonnan Olaszországba folytatják útjukat szeptember eleién. Egyelőre meg nem bizonyos, hogy mennyi időt töltenek e l a Garda-tó kornyékén és a Dolomitokban?”

1937., augusztus 20.

“A Magyar Távirati Iroda jelenti: Horthy Miklós kormányzó egészségi állapotáról délelőtt a következő orvosi jelentést adták ki: A kormányzó úr főméitóságának hőmérséklete tegnap este 39.1 fokig emelkedett. Az éjszakát nyugodtan töltötte. Ma reggeli hőmérséklete 37.8 fok. Közérzése lényegesen javult. A betegség egyébként normális lefolyású.”

Amint tudjuk az Amerikai Egyesült Államok elnökének éves teljes orvosi felülvizsgálása és az összes eredmény publikus.

A 12 éve kormányzó magyar miniszterelnök egyetlen betegségéről sem tudunk, tudhatunk.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Bár lehet, hogy ő a magyar Vasember!

Friss híreink

Kínyó Norbert

hegesztő

2 thoughts on “Orbán Viktor nyaral és élvezi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.