Orbán Viktor oltakozik! Hogy mikor? Azt is elárulták……

Valahogy úgy alakult, hogy Magyarországon Orbán Viktort vagy utálja valaki, vagy isteníti. Ez utóbbiak árgus szemmel figyelik, hogy hősük mikor szánja rá magát és a Covid 19 elleni vakcina beadatására, hiszen, ha szellemi vezetőjük rászánja magát, akkor nekik sem lehet bajuk belőle. Eddig nem nyilatkozott meg az országvezető ezügyben, de most…..

Kíváncsian várjuk a hatást!

A koronavírus-vakcinák hazai elfogadottságáról készített riportot az RTL Klub híradója. Nemzetközi példákon keresztül mutatták be, hogy egyes országokban a vezető politikusok példát mutatnak azzal, hogy az elsők között kapják meg a védőoltást.

A külföldi politikusok közül sokan az elsők között kapták meg a védőoltást.

Élőben közvetítették például a következő amerikai elnök, Joe Biden, a cseh elnök Andrej Babis és a görög kormány több tagjának oltását is – hangzott el a csatorna műsorában.

“Hiszek a tudományban, ezért tudom, hogy ez a legjobb kiút ebből a helyzetből”

– mondta Zuzana Čaputová, Szlovákia köztársasági elnöke, mielőtt ő is az elsők között megkapta az oltást. Utána azt mondta, hogy egyáltalán nem fájt a szúrás és reméli, hogy lépésével sok mindenkit meggyőzött.

Magyarországon az Operatív Törzs egyelőre csak az egészségügyi dolgozók oltásáról adott hírt,

az RTL megkereste a témában a miniszterelnök sajtófőnökét. Havasi Bertalan annyit válaszolt, hogy

Orbán Viktor akkor oltatja be magát, amikor sorra kerül.

A Fidesz pedig azt válaszolta,

hogy szerintük

a politikusoknak a sor végén kell állniuk.

Ezzel a megoldással nem segítettek sokat a bizonytalan tömegeknek. Talán újra kéne gondolni, hiszen most tényleg tudna tenni valami fontosat a miniszterelnök, legalább a benne vakon hívőkért!

figyu

2 hozzászólás

 • Avatar
  2020.12.30 - 09:14
  Közvetlen hivatkozás

  2020. MAGYARORSZÁG: RENDHAGYÓ SZILVESZTERI NYÍLT-KÖVETELÉS a FELCSÚTI TOLVAJTÓL és ORSZÁGRONTÓ SLEPPJÉTŐL!!!…- mert ORBÁN a VÍRUS 3.
  AZ ÁLSZENT “CSALÁDBARÁT” ORBÁN-KORMÁNY PARASZTVAKÍTÁSA és NÉPÁMÍTÁSA HELYETT:
  Követeljük a dilettáns módon bevezetett magyarországi korlátozások által előidézett elszegényedésért, horribilis károkért az ismert közpénz-milliárdos politikus-bűnözők általi kárpótlást!!!…- és a szemtelenül nagy profitot generáló adócsaló multik, NER-es cégek 100%-os megadóztatását!!!
  Nem hagyjuk/hagyhatjuk, hogy offshore cégekbe menekítsék ki a MAGYAR EMBEREK PÉNZÉT és ELSÍBOLT JAVAIT!!!
  Mi magyarok vagyunk!!!…- nem pedig rabszolgák!!!
  Követeljük a szólás-szabadságot!!!
  Követeljük az írás-szabadságot!!!
  Követeljük a magyar érdekeket szolgáló és védő médiát!!!
  Követeljük az idegen bankok, alapítványok, pénzmosodák államosítását, hogy csökkenteni lehessen a világhírhedt, nemzetrontó korrupciót!!!
  Követeljük az egészséges élelmiszerek árának a magyar valós átlagjövedelemhez (125.000.-Ft!!!) való igazítását és adómentessé tételét!!!…- szem előtt tartva a megyénkénti drasztikus és szégyentelen az életminőséget nagymértékben aláásó eltéréseket is!!!

  A kárpótlási törvény az állam által okozott károk megtérítését jelenti!!!
  Ez nem zárja ki azt, hogy a bankoknak a törvényeink szerint kell eljárni, azaz a szerződések nem jöttek létre, az eredeti állapotot kell helyreállítani és az okozott anyagi és nem anyagi károkat megtéríteni. Nem érdekel, hogy mikor és hol rajzolják hozzá a forrásokat.

  Mindezt addig nem tudjuk érvényesíteni, amíg az állam bűnpártoló magatartását nem számoljuk fel!!!

  Tehát a kárpótlási törvény kikényszerítése a kulcsa annak, hogy a tisztességes jogorvoslat és a kártérítések is megtörténjenek a mindenkori kormánnyal és bűnszervezeteikkel szemben!!!

  Aki nem akarja a kárpótlási törvényt, az nem akarja a valós megoldást sem, csak húzogat valamiféle grammatikai mézesmadzagot!!!

  Kárpótlási törvény és a bankár-politikus-maffia felszámolása nélkül nincs megoldás!!!

  Követeljük, hogy a nép által megválasztott képviselők igenis ALÁZATOS MÓDON és TISZTA SZÍVVEL SZOLGÁLJÁK MAGYARORSZÁG és a MAGYAR EMBEREK ÉRDEKEIT (MINISZTEREK=MINISTRÁLÓK=SZOLGÁLÓK!!!)!!!…- ne pedig leuralják és kirabolják őket!!!

  Szerrel és tettel: PáLoS TReND

  https://www.youtube.com/watch?v=yrWYNSA4oN0&feature=emb_logo

  https://www.youtube.com/watch?v=lzwLlEpb2Uo
  https://www.youtube.com/watch?v=mtHwBhjXeK0

  Válasz
 • Avatar
  2021.01.07 - 09:16
  Közvetlen hivatkozás

  Azt nyilatkozta orbán, hogy szerinte az orosz vakcina jó. Baromira nem ért hozzá, de azt mondja, hogy jó. Akkor viszont nosza rajta, orbán oltással magát a ruszki cuccal, úgyis önkénteseket kerestek az “egér” kísérletekhez. Az meg, hogy nincs nagy oltási kedv, az a kormány idióta kommunikációja miatt van. De ez az egész járványkezelés ahogy csinálják, beteges.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük