Orbán Viktor, Ön csak hazudni tud ? – egy “öreg kisnyugdíjas” kitálal

Öreg kisnyugdíjas ül a TV előtt és kapcsolgatja a csatornákat ez napi program hiszen ez van már csak és az internet. Közben figyel és értelmez, tájékozódik ha már neki csak annyi maradt a világból. A hét a jövőnkről kéne, hogy szóljon de nem arról szól.

Kérem szépen minket ijesztgetnek!

Elsőként az ország miniszterelnöke. Nem írom, hogy úr mert úr az nem szokott hazudni és ijesztgetni sem. Választások óta mintha csendesedett volna a sorosozás helyette jött az új régi rém a migránsozás. Bár a hivatalos számok szerint országunkat kerülik a menekültek de a hírek mégis tele voltak az unió területén történt hihetetlen történetekkel. Kellett is az elterelés hiszen a nyári szünet után az Európai Parlamentben a Sargentini jelentés lett a legfontosabb téma.

Lássuk be tényleg ez a 68 oldalas jelentés az ami a jövőnket meghatározza. Megértem én vagy legalábbis próbálom megérteni, hogy nem szívesen olvasnak az emberek jelentéseket. Na de kérem olyat ami az országról, annak jövőjéről szól azt miért is nem lehet elolvasni ?

Én elolvastam, értelmeztem és mint itt élő szenvedő fél meg kell köszönöm

Sargentini asszonynak, hogy összeállította, tételesen leírta, mi több útmutatót írt és kért arra nézve nekünk magyaroknak hogyan is lehetne jobb az életünk. Mi az amit ez a kormány 2010 óta folyamatosan elront és nem hajlandó minden jó szándékú figyelmeztetés dacára sem elismerni és kijavítani, jobbá tenni.

Mit is tartalmaz ez a jelentés?

“ (1) az alkotmányos és a választási rendszer működése; (2) az igazságszolgáltatás és más intézmények függetlensége, valamint a bírák jogai; (3) a korrupció és az összeférhetetlenség; (4) a magánélet védelme és az adatvédelem; (5) a véleménynyilvánítás szabadsága; (6) a tudományos élet szabadsága; (7) a vallásszabadság; (8) az egyesülési szabadság; (9) az egyenlő bánásmódhoz való jog; (10) a kisebbségekhez tartozó személyek – köztük a romák és a zsidók – jogai, valamint a kisebbségekkel szembeni gyűlölködő kijelentésekkel szembeni védelem; (11) a migránsok, menedékkérők és menekültek alapvető jogai; (12) a gazdasági és szociális jogok. “

Nos van ebben az országban valaki, aki kétségbe tudná vonni, hogy minden leírt szó igaz.

Ha tételesen elolvassa a jelentést mert ugye ezek csak a fő pontok melyek alatt részletesen le van írva hol mivel is van gond és utána le is írják mivel is lehetne mindezeket orvosolni. 2004-n ez az ország szerződést kötött az Európai Unióval és a szövetség tagja lett. Tudomásul vettük, akartuk, hogy mi is úgy élhessünk mint az unió többi országa. Örömmel vettük, hogy ehhez jelentős anyagi támogatást is kapunk, hogy fel tudjunk zárkózni.

Nem ez történt! :(

Orbán Viktor és kormánya 2010 óta folyamatosan bontja le az európai unió eszméit, kétségbe vonja és megtagadja a szerződésben leírtakat. Csak és kizárólag az unió által folyósítót pénz kell amit aztán szépen oszt is szét a haverok között hülyeségekre. Ennek köszönhetjük, hogy a jelentésben foglaltak szerint Magyarországon a legkisebbek az öregségi nyugdíjak, nálunk élnek a legrosszabbul a nyugdíjasokon kívül rengetegen. Nagy a szegénység, nem megfelelő az egészségügyi ellátás, nincs jogbiztonság, nálunk lehet törvényesen lehallgatni a lakosságot, megszűnt a vélemény szabadság, törvényesen tiltott a sztrájk jog és sorolja a jelentés a többi visszásságot is tételesen. A valláshoz való jogtól kezdve a lakhatáshoz való jogig bezárólag minden szava igaz sajnos és szégyenletes.

Orbán Viktor hazudik!

Képes a hatalma magtartásáért olyan képtelenségekkel fenyegetni mint, hogy elfogják a rendőreinket és katonáinkat zavarni a határról, be fogják engedni sőt el is fogják árasztani az országot szándékosan a migránsokkal.

Ön a veszély az országra!

Ön és kormánya a kifutó kollekció, hogy a szavait idézzem! Addig mondjanak le és menjenek el amíg békében ezt megtehetik és ne hozzanak már több bajt erre a sokat szenvedett kis országra! Hagyják meg az emberek akaratát aki uniós állampolgárként szeretnének élni és olyan színvonalon is. Adják át a hatalmat azoknak akik az unió normái szerint felvirágoztatják majd a hazákat. Önök már a saját Néppártjuknak is teher és szégyen.

Nem akarunk DIKTATÚRÁBAN élni! Elég volt a hazugságokból.

Önnek kedves olvasó pedig szívből javasolom olvassa végig azt a 68 oldalt ! S ráfog döbbenni nem azok a hazaárulók akik megszavazták hanem azok akiknek köszönhetően ilyen helyzetbe került az országunk!

Szerző: Rosta Ágnes

Gábor György: Ha azt mondom, hogy Orbán egy hazug alak, akkor ezen nem az összes magyarországi Orbán vezeték- és keresztnevet hordozó embert értem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük