Orbán Viktor rendőrsége segítségével tartja az érdeklődés fénykörében a “migrán(c)s-kérdést”

Ha valaki kíváncsiságból odaszörföl a rendőrség által üzemeltetett hivatalos híroldalra és átfutja a hírfolyamot, rögtön megérti, ki tálalja legbuzgóbban a migrán(c)s-kérdést.

Tízből négy

Jelenleg például a hírfolyam tíz írása közül négy foglalkozik címében is a migrán(c)sok támadásával:

 • Kamionban bújt el egy illegális migráns a külföldi férfit a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
 • Kelebián tartóztattak fel egy migránst a külföldit a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
 • Kétszer fogták el a rendőrök egy nap alatt a jelzőtáblákat is kidöntő ittas sofőrt, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte a 27 éves helyi lakos ügyében folytatott vizsgálatot.
 • Bódultan vezetett és árokba hajtott a sofőr, a rendőrök eljárást indítottak ellene a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
 • Eltűnés miatt keressük Gáspár Zoltánt
 • A Jászberényi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.
 • Bárszékkel kergette a férfi a sértettet, a rendőrök elfogták a várpalotai rendőrök gyanúsítottként kihallgatták az 55 éves várpalotai lakost és a párját.
 • Újabb határsértőket tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében. Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.
 • Verekedjenek meg a hangszóróért a kunszentmiklósi rendőrök őrizetbe vették a tassi férfit.
 • 18 fős csoport Hercegszántónál a határsértőket a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
 • Eltűnt Pataki László. A hajdúhadházi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 55 éves férfi eltűnésének ügyében. (police.hu)

Nix ugribugri

Erre persze lehet azt mondani, mit tegyenek, ha egyszer ennyi eset történik. Nem vitatva a hírek valódiságát, kérdezem, -persze némi álnaivitással- hogy az ilyen típusú bűncselekmények súlyuknak megfelelően vannak-e reprezentálva az oldalon, vagy van abban némi tudatosság, szerkesztői megfelelni akarás is.

Azt már megszokhattuk, hogy időről időre feltűnik az állami médiában egy bizonyos Bakondi György nevű hivatásos félelemgyáros, akinek a mondandója az esetek zömében már nem érdekli az egészen kézből etetett sajtót sem, nemhogy a függetleneket.

Migrán(c)sozás agyba-főbe

Miért van szüksége Orbán rendőrsége honlapjának olyan hírekre, amiket az ember már csak reflexből is tovább teker, ugyanakkor az igazán érdekes kormányközeli korrupciós és egyéb ügyekről hallgatnak? De ne legyünk igazságtalanok a híroldallal szemben, hogy írnának olyan esetekről, amelyekben nyomozás sem indul?

Így azután mi maradna más nekik, mint a zsebtolvajok, unokázós csalók, na meg nyomhatják teljeserővel  a migrán(c)s-kérdést.

migrán(c)s-kérdés

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük