Kedves honfitársaim! Orbán Viktor miniszterelnökünk megkezdte a önkormányzati kampányát! Legalább nyilvánossá vált, milyen ember vezeti Hazánkat!

Miniszterelnök úr!

Ön, mint jogot végzett ember, fittyet hányva a Btk 367 §.-a, ami a zsarolást bünteti és 459. §.-a, ami a fenyegetést, tegnap megzsarolta és megfenyegette Hazám lakosságát.
Emlékszik még, hogy szólt az esküje?

- Hirdetés -

 “Magyarország jogszabályait betartom és betartatom. A miniszterelnöki tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom Isten engem úgy segélyen”.

No ezt kéne visszaidéznie

Miskolcon és Gödöllőn is Ön elfelejtette, hogy ennek az országnak a miniszterelnöke! Azon én nem lepődtem meg, hogy a csodálatos Gödöllői kastélyra is szemet vetett, hiszen tudjuk jól, veje odáig van a régi kastélyokért. Csak tudja, ez is az országé és nagyon nem szeretném, ha családi tulajdonába kerülne.

Van már éppen elég, amit megszereztek

Bizony végre csinálhatnának valamit! Mondjuk az ország vagyonát ne játsszák át magántulajdonba. Az adófizetők pénzét pedig ne pártszimpátia alapján osztogassák!
Mi, akik nem nézzük jó szemmel ezt a féktelen lopást, mi vagyunk az “ellenséges közeg”? Idézek magától:

“Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból, itt van a hóna alatt a fővárosnak, és szerencsétlenkedünk vele már nem tudom, mióta, nem?”

Akkor ígér megállapodást és pénzt a városnak, ha nem

“ellenséges közeg mert azt nem támogatja”.

Gödöllő, mint a többi város és település, ami nem Fideszes vezetésű, nem ellenséges közeg! Az ott élő emberek ugyanolyan tisztességes, adófizető állampolgárai e Hazának, mint bármely más településen élők, ahol a pártjának korrupt és erkölcstelen vezetői – tisztelet a kivételnek, mert remélem azért csak van kivétel is – uralkodnak.

Nem szégyelli magát?

Az emberei uralkodnak, félelemben tartanak, zsarolnak, hiszen ezt látják Öntől a pártvezetőtől és a miniszterelnöktől egy személyében. Nem szégyelli magát? Megy jópofizni az emberek közé úgy, hogy közben nyomást gyakorol rájuk. Nem azt ígéri, ami kötelessége lenne, hogy ezt, vagy azt fejlesztünk, mert “x” városban ez lenne égetően fontos, “y” faluban pedig arra fogunk az adófizetők pénzéből adni, mert ott arra lenne szükség.

Önt semmi más nem érdekli, csak a Népsport!

Olvas mást is? Kellene. Azt hiszi, hogy a felvásárolt burgonyával és a száraztésztával, ami szégyen, hogy még sorba kell, hogy álljanak érte az emberek, mint a II. világháború után mert akkora a nincstelenség, Önök mintegy kegyet osztogatnak, vagy pár plusz ezer forinttal meg lehet venni a nyomorgó embereket? Mert nyomor van.

A rezsiutalvány a bizonyíték, hogy még Önök is tudják, hogy így a tél előtt mekkora gond a fűtés

De még ebben is különbséget tettek. Ha már úgy dübörög az a gazdaság, akkor miért nem lehetett mindenkinek adni? Mert fázik nemcsak a nyugdíjas télen, hanem a családok is a dolgozó is. Maguk átlagban számolják az embereket, a jövedelmeket és a nyugdíjakat! Emlékeztettem: nincs átlag! Csak egyének, akik napról napra élnek. A fiatalok, akik belerokkannak a hitelekbe, hogy fedél legyen a gyermekeik feje felett. Nyögik az uzsorakamatokat és rettegnek, meddig is tudják kifizetni. Mikor kerülnek utcára. Mert elég egy bezárt munkahely és máris borul minden álmuk.

Itt vagyunk mi öregek, úgy kb. 1,5 millióan, akik nyugdíjkor azt számolgatjuk, hogy ha minden számlánkat befizetjük, vajon marad-e gyógyszerre és élelmiszerre. Nem azért állnak sorban -már ahol és akik tudnak- a burgonyáért, mert jól élünk. Hanem mert a nincsteleneknek az 10 kg burgonya talán 1 hónapra megoldja az élelmezésüket. 1 hónapot kapnak, még Önök havi milliókat szavaztak meg egymásnak a mi adóforintjainkból. Aki olvas és figyel az tudja, hiszen mondják, hogy 2022-ig már nem lesz osztogatás. Recesszió lesz, GDP csökkenés és nem lesznek már választások sem.

Vasárnap önkormányzatokat és polgármestereket választ az ország!

Remélem senkit nem tévesztenek meg a most adott “adományok”, melyek nem is egységesek. Van ahol többet adtak, mert remélik, hogy megvehető a szegény állampolgár. Olyan településeken és olyan budapesti kerületekben, ahol inogva érzik a széküket, ott többet adnak, máshol, ahol nagy szükség lenne rá, ott semmit mert ott “ellenséges a közeg”. Úgy kell nekik.

Én az ország miniszterelnökétől azt várnám, hogy ha már elvegyül az ellenséges közegben, akkor adjon ígéretet arra, hogy jobban, igazságosabban osztják el a fejlesztésre szánt pénzét az országnak! Azt várnám, hogy ne tegyen különbséget a honfitársai között. Önt kötné az esküje. Magának nem harcolnia kéne a vélt ellenségekkel, nem rémisztgetni, nem zsarolni ez bűncselekmény.

Magyarország miniszterelnökének a magyar nemzet javára kellene cselekednie és a jogszabályok szerint, példamutatóan élnie és dolgoznia!

Tisztelt Honfitársaim!

Vasárnap ennek fényében válasszanak maguknak településükön képviselőket, polgármestereket! Ne hagyják megtéveszteni, becsapni és megzsarolni magukat!
Tisztességes önkormányzatokat válasszanak! Olyanokat, akik Önökért dolgoznak és nem saját zsebre!

2019. 10.10. Rosta Ágnes

Orbán Viktor zsarol és fenyeget - a kisnyugdíjas megint megmondja a tutit 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét