Orbán Viktor az örökítőanyag! – Az MTA vajon miért hallgat a genetikai szenzációról?

Igazán különös – egy biológia tanári végzettségű ember számára – mint jómagam – az újdonság varázsát nyújtó, biokémiai és genetikai felfedezéseket tár mostanában ország-világ elé Orbanisztán vezérlő fejedelme. Lehet, hogy szinte semmi nem úgy igaz, ahogy a tudomány eddig megállapította? S miért burkolódzik hallgatásba a MTA? Érik a következő magyar Nobel-díj?

Hatalmas előrelépés

Talán a 2015 februári G-nap lehetett, ami arra indította Őexcellenciáját Nagyralátó és Nagytiszteletű Orbán orbánt, Végvár kapitányát, a Centrális Erőtér Centrumát, a NER Rendszerurát, Orbanisztán Hadainak Vezérét, a Hit Őrzőjét, hogy megkülönböztetett és koncentrált figyelmét a DNS, azaz a dezoxiribonukleinsav, az örökítőanyag felé fordítsa.

Elmélyült vizsgálódásainak első, minden kétséget kizáróan meglepő eredményét a Magyar Távirati Irodának – és nyomában a NER teljes médiagépezetének – tudósítása szerint az Európai Néppárt Helsinkiben, 2018 novemberében tartott kongresszusán tette közzé.

Vitán felül hatalmas előrelépés volt addigi ismereteinkhez képest az ötödik DNS-bázis felfedezése! Mint a sokoldalú kutató ott rámutatott:

Mi az EPP, a győztesek pártja vagyunk, a győzelem része a DNS-ünknek”

Akkor egy hevenyészett ábrán megkíséreltem a VK olvasóival is érzékeltetni e kollektív mutációra utaló felfedezés megdöbbentő megjelenését a DNS szerkezetében.

Újabb világrengető bejelentés

Ez a látvány bátorított fel a következtetés levonására: „Az európai kereszténydemokrata politikusok ezek szerint olyan mutánsok, akiknek a DNS-ében nem csak négy bázis található. Az adenin, a citozin, a guanin és a timin mellett ott az ötödik is: a győzelem”. Vajon mi lehet a hatodik, amivel a DNS kettős spiráljában a győzelem párba áll? – firtattam. S bevallom: lélekben arra készültem, hogy a genetika Vál-völgyi géniuszának következő világrengető bejelentése az lesz: azonosította a hiányzó hatodik DNS-bázist. Ám a politika és a tudomány útjai egyaránt kifürkészhetetlenek…

A Fidesz európai néppárti (EPP) tagságának felfüggesztésétől datálható, hogy a Humángenetika Héroszának kutatásai új irányt vettek, és hamarost újabb megdöbbentő (valláselméleti, biogeográfiai továbbá genetikai) felfedezésre vezették. Alaptételét először Bernard-Henri Lévy francia filozófus előtt tárta fel, aki, miután Őexcellenciája várbéli rezidenciáján méltóztatott őt fogadni, híven fel is idézte a szavait a sajtóban:

Én vagyok a legkeresztényebb, tehát a legeurópaibb az európaiak között. Európa DNS-e vagyok, annak az őrzője.”

Miért hallgat mindenki a világrengető tudományos szenzációról?

Ha el is tekintünk eme új axióma gyarló kétségek sorát gerjesztő hatásaitól – ezeket már publikálta  Gábor György filozófus, vallástörténész  – azért valamit még tisztáznunk kellene! Nevezetesen: mi is következik abból, hogy Orbanisztán fejedelme, akiről köztudott, hogy öt ízben is bizonyítottan férfi, egyben a legkeresztényebb és a legeurópaibb DNS-e is Európának, az egész földrésznek?

Nos, az első: miután a róla készült plakátképek nyilván mind a hitelüket vesztették már, azok helyett a teljes igazságot megjelenítők kellenek. Hisz’ ha személyében ő maga Európa DNS-e, akkor az Európa DNS-ét őrző hím ivarsejt két (X és Y) ivari kromoszómájaként hitelesen valahogy így kellene a képének festenie:

A második: ha tudomásul vesszük e kiemelkedő személyiség önképének új elemeit, akkor hivatalos megszólításán is változtatni kell. Helyesen így hangzik:

Őexcellenciája Nagyralátó és Nagytiszteletű Orbán orbán, Végvár kapitánya, a Centrális Erőtér Centruma, a NER Rendszerura, Orbanisztán Hadainak Vezére, a Legeurópaibb Dezoxiribonukleinsav, a Legkeresztényebb Hit Őrzője”.

S a harmadik: Miért hallgat ezekről az új tudományos szenzációkról – a hit, a politika, a genetika, Európa, a Föld, sőt, a világmindenség mibenlétének jobb megértését elősegítő felfedezésekről, e frenetikus hazai sikerekről – a Magyar Tudományos Akadémia? Ezen feltétlenül változtatni kell!

Felajzott kíváncsisággal várom az újabb felfedezések híreit, amint a vezérlő fejedelem akadémiai trón székfoglalóját, és azt is: mikor terjesztik fel végre legnagyobb tudósunkat kémiai és orvosi Nobel-díjra…

Tiborczné O. Ráhel újabb blamája, most Münchenben – Hiába a Dior táska és a Louboutin lábbeli, ha akin van, nem viseli, hanem hordja!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük