Orbán Viktoros sildes satyeszszel támad az OV22! - Ön hol hordaná legszívesebben Orbán monogramját? - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán Viktoros sildes satyeszszel támad az OV22! – Ön hol hordaná legszívesebben Orbán monogramját?

Hol hordaná szívesen Orbán Viktor monogramját? Lehet, hogy erről is tartunk majd egy jó kis nemzeti konzultációt, vagy ezügyben hazardíroznak az ötletgazdák és bevállalják, hogy “szemellenzős” sapkára, esetleg “fojtogató” sálra, vagy az “ütőerén tartott” csuklópántra nyomtatva terítik országszerte a repiajándékot? Ennyire olcsónak nézünk ki?!

Hirdetés

Ráhel-couture darabbal (?) indul a mandula!

Új darabbal bővült a fideszes divatkollekció, a tárca nélküli miniszter baseballsapkán hirdeti Orbán Viktor 2022-es győzelmét.

„On vacation”

– ezzel a félmondattal adta a világ tudtára Novák Katalin a Twitteren és Facebookon egyrészt, hogy családjával együtt nyaralni indult és egy ideig nélküle kell boldogulniuk a magyar családoknak, másrészt, hogy indul az OV 22, jelentsen ez bármit is.

varosikurir 227084850 327344975789383 5296941063880890058 n

A családokért felelős tárca nélküli miniszter lányával együtt mosolyog

– és ha már lőttek egy szelfit – azt megspékelte némi politikai propagandával is: egy OV’ 22-es feliratú baseball sapkában pózol, amivel vélhetően Orbán Viktor 2022-es választási győzelmét vetíti előre, és nem egy kevéssé ismert motorolaj-márkát reklámoz – írta a Magyar Narancs.

Hogy kerül a kisded az Orbánt éltető fotóra – most akkor védjük a srácokat, vagy használjuk, ha úgy adódik?

Július 12-én Novák még elítélően nyilatkozott az ilyen húzásokról, a Berlusconi-féle Il Giornale olasz napilap újságírójának:

„I also explained that children should not be exposed to any kind of propaganda” – Azt is kifejtettem, hogy a gyerekeket nem szabad kitenni semmilyen propagandának” – idézte fel a beszélgetést a Twitteren Novák Katalin, aki a saját propagandájától ezek szerint nem féltette lányát.

Nem Ő az egyetlen….

Mindenesetre kellemes nyaralást kívánunk a miniszternek!

(Fotó: OV22 Instagram oldal képernyőképe)

 

orbán

Hirdetés
átver

6 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.